Patlamada Hayatini Kaybeden Genç Kiz Duvagi Ile Son Yolculuguna Ugurlandi

Aydin’in Nazilli ilçesinde bulunan bir restoranda 7 kisinin hayatini kaybettigi ve 5 kisinin yaralandigi patlamada agir yaralanan Cennet Yeldi, 4 günlük yasam savasini kaybetti. Genç kiz, hayatinin baharinda son yolculuguna duvagi ile ugurlandi.

Patlamada Hayatini Kaybeden Genç Kiz Duvagi Ile Son Yolculuguna Ugurlandi
Nazilli’nin Altintas Mahallesi Kibris Caddesi’nde 7 kisinin ölümü 5 kisinin ise yaralanmasiyla sonuçlanan bir restorandaki patlama ve sonrasinda çikan yanginla ilgili ihmaller zinciri arastirilmaya devam ederken, olayda agir yaralanarak Izmir’e sevk edilen Cennet Yeldi (20), tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olay aninda klima motorunun oldugu pencereden son anda disari çikmayi basaran ancak agir yaralanan genç kiz, sevk edildigi Izmir Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ndeki 4 günlük yasam savasini kaybetti. 7 kisinin hayatini kaybettigi patlama sonrasinda ölü sayisi 8’e yükselirken, Cennet Yeldi ayni olayda hayatini kaybeden akrabalari ile ayni mezarlikta topraga verildi.

Cennet Yeldi için memleketi Kuyucak ilçesine bagli Basaran Mahallesi’nde kilinan cenaze namazina; Aydin Valisi Hüseyin Aksoy, Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk, Il Emniyet Müdürü Suat Ekici, Garnizon Komutani, Kaymakam ve köylüler katildi.

Hayatinin baharinda elim bir olay sonucu hayatini kaybeden Cennet Yeldi, son yolculuguna tabutuna konulan duvagi ile ugurlandi.
Kaynak: İHA