Zeytin Bahçesinde Kafatasi Ve Kemik Parçalari Bulundu

Aydin’in Nazilli ilçesinde zeytin bahçesinde kimligi belirsiz bir kisiye ait kafatasi ve kemik parçalari bulundu. Yapilan ilk incelemelere göre kafatasi ve kemik parçalarinin, yaklasik 4 aydir kayip olan 71 yasindaki müteahhit Ismail Demiral’a ait oldugu düsünülüyor.

Zeytin Bahçesinde Kafatasi Ve Kemik Parçalari Bulundu
Olay, Nazilli’nin Topandag mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Özer ailesi, zeytin toplamak için bahçelerine geldikleri esnada zeytin agaci dibinde kimligi belirsiz bir insan kafatasi buldu. Kafatasinin, bölgeye 1 kilometre uzaklikta bulunan Egriboyun Mezarligi’ndan köpekler tarafindan eselenip getirilmis olabilecegini düsünen aile, kafatasini bulduklari yere gömdü. Daha sonra aile, az ileride kemik parçalari ile birlikte etrafa saçilmis halde kiyafet, kemer, ayakkabi, cüzdan, bir miktar para ve 109 gündür kayip olarak aranan 71 yasindaki Ismail Demiral’a ait nüfus cüzdani buldu. Yasanan olaydan süphelenen aile, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, genis çapli arastirma gerçeklestirdi. Bulunan esyalarin kayip müteahhit Demiral’a ait oldugu tespit edilirken, bulunan kemik parçalarinin ve kafatasinin ise Demiral’a ait olup olmadigi Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tip Kurumu tarafindan yapilacak incelemenin ardindan netlik kazanacak.

“Köpekler eseleyip getirdi sandik”

Zeytin bahçelerinde bulduklari kafatasinin, yakindaki Egriboyun Mezarligi’ndan köpekler tarafindan getirilmis olabilecegini düsünerek, dua edip gömdüklerini ifade eden Özer ailesi, “Önce kafatasini bulduk ve bunun yaklasik 1 kilometre uzakliktaki mezarliktan köpekler tarafindan eselenerek getirilmis olabilecegini düsündük. Kafatasini buldugumuz yere dua ederek gömdük. Daha sonra yaklasik 30 metre ileride kemik parçalari ve etrafa saçilmis esyalari bulduk. Durumdan süphelendik ve hemen jandarmaya haber verdik” dedi.



Daha önce kontrol edilmis

Nazilli’nin kirsal Bagcilli Mahallesi’nde oturan evli ve 4 çocuk babasi müteahhit Ismail Demiral, 14 Ekim 2022 tarihinde komsusu Irfan Eksi’nin kullandigi otomobille Nazilli’ye gitti. Ilçe merkezindeki islerini halleden ikili, saat 17.30 siralarinda eve dönmek üzere tekrar yola çikti. Demiral, Yesil Mahalle, Kasap Kahvehaneleri mevkiine geldikleri anda otomobilden indi. Demiral’in aksam eve gitmemesi ve telefonlarina cevap vermemesi üzerine yakinlari kayip ihbarinda bulundu. Aydin Il Jandarma Komutanliginca genis çapli arama çalismasi gerçeklestirildi ancak yasli adamin izine rastlanmadi. 109 gündür kayip olan 71 yasindaki Demiral’in arama kurtarma çalismalari esnasinda daha önce bulunan alanin köpekler vasitasiyla kontrol edildigi ögrenildi. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA