Yeni Parklara Yeni Nesil Oyun Gruplari Kurulmaya Devam Ediyor

Çocuklarin oyun oynayip sosyallesebilecegi, aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri yeni nesil parklar ile mahallelere yeni bir çehre kazandiran Melikgazi Belediyesi, yapilan 22 yeni park için yeni nesil oyun gruplarinin montajina basladi.

Yeni Parklara Yeni Nesil Oyun Gruplari Kurulmaya Devam Ediyor
3 yilda 1 milyon metrekare yesil alan ve 210 yeni park ile ilçenin park ve yesil alan sayisini artirdiklarini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu; "Çocuklarimiza yasanabilir bir ilçe birakmak ve onlarin güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini saglamak için Melikgazi Belediyesi olarak yeni parklarin yapim çalismalarina hizla devam ediyoruz. Çocuklarimiz bizim her seyimiz, gelecegimiz. 2023’te çocuklarimizi mutlu etmeye devam ediyoruz. Yeni yaptigimiz 22 park ve yeni aldigimiz yeni nesil oyun gruplarini kisa zamanda çocuklarimizla bulusturacagiz. Ekiplerimiz parklarda yeni nesil oyun gruplarinin montajina basladi.

Oyun gruplarinda yer alan oyuncaklar çocuklarin eglenirken spor yaparak saglikli yasamalarina da yardimci olacak. Yeni parklardaki amacimiz çocuklarimizin düsünsel zekâlarini arttiracak biraz daha mücadele etmelerini saglayarak enerjilerini atmalarina yardimci olmak. Vatandaslarin daha saglikli ve güvenli parklarda vakit geçirmeleri için yeni nesil çocuk oyun gruplari kurma ve vatandaslarin rahat yürüyüs yapabilmesi için yürüyüs yollari, kamelya ve aydinlatmalar yapiyoruz. Bu sekilde parklarimiz daha modern bir görünüme kavusuyor. Daha islevsel ve daha nitelikli hale geliyor. Çocuklarimiz bu parklari çok sevecek. Parklarimizi yeni nesil, modern ve eglenceli oyun gruplari ile daha nitelikli hale getirecegiz. Halkimizin ihtiyaci, ilçemizin güzelligi ve düzeni için elimizden gelenin fazlasini imkanlarimiz dahilinde yapmaya çalisiyoruz. Çocuklari sevindirmek bizleri mutlu ediyor. Çocuklarinizla güzel ve nezih bir ortamda hosça vakit geçirmek için, Melikgazimizin her kösesini parklarla donatmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA