Suç Makinesinin Buzdolabindan Uyusturucu Çikti

Izmir’de jandarma ekiplerine bagli JASAT birimleri, çesitli suçlardan haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 5 zanliyi kiskivrak yakaladi. 10 ayri suçtan kesinlesmis 14 yildan fazla hapis cezasi bulunan 1 zanlinin evinde yapilan aramada ise balistik yelek ve buzdolabinda uyusturucu ele geçirildi.

Suç Makinesinin Buzdolabindan Uyusturucu Çikti


Izmir Il Jandarma Komutanligi ekipleri, suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde hakkinda yakalama karari bulunan sahislarla ilgili çalismalar yürüttü. lgili Cumhuriyet Bassavciliklarinin koordine ve talimatlari dogrultusunda, ilçe jandarma komutanliklari ve jandarma dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) tarafindan, sorumluluk sahasinda yürütülen planli çalismalar sonucu, 12-15 Ocak tarihleri arasinda operasyonlar gerçeklestirildi.

Operasyonlarda, haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan I.D., B.Y., N.T., M.U. ve A.T. adli 5 zanli kiskivrak yakalandi.

Balistik yelek ve buzdolabinda sakladigi uyusturucu ele geçirildi

Öte yandan aranan zanlilardan I.D.’nin, Seferihisar ilçesindeki evinde yapilan aramada, pompali tüfek, silah, fisek ve balistik yelegin yani sira buzdolabinda sakladigi sentetik ecza haplari ve bir miktar skunk esrar maddesi ele geçirildi. Zanlinin 10 ayri suçtan kesinlesmis 14 yil 5 ay hapis cezasi bulundugu ögrenildi.

Yakalanan zanlilar, çikarildiklari adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA