Polis, Ayakta Durmakta Zorlaninca Süphelendi, Depresyon Ilaci Kullandigi Anlasildi
Antalya’nin Manavgat ilçesinde kullandigi otomobil ile kirmizi isikta duran kamyonete arkadan çarpan otomobil sürücüsü ayakta durmakta ve konusmakta zorlaninca alkol testi yapildi. Alkol almadigi belirlenen sürücünün, kullandigi depresyon ilaci yüzünden bu durumda oldugu, Konya Agir Ceza Mahkemesince uyusturucu ticaretinden arandigi belirlendi. Sürücü belgesini yaninda bulundurmamak suçundan 951 TL para cezasi uygulanan araç sürücüsü, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklandi.

Kimsenin burnunun bile kanamadigi kazanin ardindan otomobili kullanan Emre Akçay’in hareketlerinden ve konusmasindan alkollü oldugu süphesine düsen diger araç sürücüsü olay yerine trafik ekiplerini çagirdi.
Kaza yerine gelen trafik ekipleri, Emre Akçay’in kullandigi aracin arka koltugunda bir kanepe oldugunu, kanepenin koltuga sigmamasi nedeniyle araç hareket halindeyken aracin kapisinin açik oldugunu belirledi. Araç sürücüsünün ayakta durmakta zorlanmasi ve konusurken zorlanmasi dikkatten kaçmazken yapilan alkol kontrolünde araç sürücüsünün alkollü olmadigi belirlendi. Araçta ve sürücünün üzerinde çok sayida depresyon hapi bulunurken, araç sürücünün kullandigi ilacin etkisinde oldugu belirlendi.
Kimligi ve ehliyetini üzerinde tasimayan Emre Akçay’a araç kullanirken sürücü belgesini bulundurmamak suçundan 951 TL para cezasi uygulandi. GBT sorgulamasinda Konya Agir Ceza Mahkemesince uyusturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçlarindan yakalamasinin oldugu belirlenen Emre Akçay, polis ekipleri tarafindan karakola götürüldü. Emre Akçay, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak Ilica Cezaevine teslim edildi.
