Hastane Önünde Husumetli Grup Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 4 Yarali

Sanliurfa’da hastane önünde karsilasan husumetli iki grup arasinda çikan silahli kavgada 2 kisi ile kavganin ortasinda kalan bir polis ve bir muhabiri yaralandi. Kavgaya karisan 15 kisi gözaltina alindi.

Hastane Önünde Husumetli Grup Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 4 Yarali
Edinilen bilgiye göre kavga, aksam saatlerinde Sanliurfa Mehmet Akif Inan Egitim ve Arastirma Hastanesi acil servis önünde yasandi. Daha önceden aralarinda husumet bulunan iki aile, hastane bahçesinde karsilasti. Taraflar arasinda baslayan tartisma silahli kavgaya dönüstü. Kavgada Muhammed Y. ve Bican Ö. yaralanirken silahlardan çikan mermiler, hastane kantininin camlari ile duvarlarina isabet etti. Içerdekiler korku ve panik içerisinde kaçisti. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayida polis sevk edildi.

Polis ve muhabirler kavganin ortasinda kaldi

Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, taraflari olay yerinden uzaklastirdi. Kisa süre sonra yeniden hastane önünde toplanan taraflar, tekrar kavga etmeye basladi.

Kavgaya polis ekipleri müdahale etti. Kavga esnasinda sahislar polislere saldirdi. Kavganin ortasinda kalan polis memuru Ismail K. ile muhabir Ömer Sulul yaralandi. Kafasina tas isabet eden polis memuru Ismail K. yere düstü. Acil servisten sedye getiren polisler, mesai arkadaslarini içeri tasidi. Devam eden kavgada sahislardan biri silahla ates etti. Polis memurlari da siper alarak havaya ates açti.

Yaralilar hastanede tedavi altina alinirken, polis memuru ile muhabirin durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kavgaya karistiklari belirlenen 15 kisi gözaltina alinirken, olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA