Vali Makas Yeni Yil Aksami Görev Yapan Personelleri Ziyaret Etti

Vali Mehmet Makas, görev basindaki emniyet, jandarma ve hastane personelini ziyaret edip yeni yillarini tebrik etti.

Vali Makas Yeni Yil Aksami Görev Yapan Personelleri Ziyaret Etti
Vali Makas, vatandaslarin yeni yili huzur ve güven içerisinde geçirmelerini saglamak amaciyla, genel güvenlik ve asayisin temini ile vatandaslarin can ve mal emniyeti için görev basinda bulunan polis, jandarma ve güvenlik korucularini ziyaret etti.

2022 yilinin son gecesinde ilk olarak Mertekli Uygulama Noktasinda, görev basindaki jandarma personeli ve güvenlik korucularini ziyaret eden Vali Makas, ekiplerin yeni yillarini kutlayarak, 2023 yilinin ülkemizde acilarin yasanmadigi, huzurun, sükûnetin, refahin ve barisin hâkim oldugu bir yil olmasini temenni etti.

Daha sonra Erzincan-Erzurum karayolu üzerindeki Akyazi uygulama noktasinda görevli polis ekiplerini ziyaret eden Vali Makas, polislere görevlerinde basarilar dileyerek, yeni yillarini tebrik etti.

2023 yilinin ilk dakikalarinda ise Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi acil servisini ziyaret eden Vali, görevli saglik personellerinin ve vatandaslarin yeni yilini kutlayarak, hastalara geçmis olsun dileklerinde bulundu.

Gerçeklestirilen ziyaretlerde Vali Mehmet Makas’a, Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Hakan Dedebagi, Saglik Il Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyildiz’da eslik etti.
Kaynak: İHA