Sahin, Yeni Yilin Ilk Gününde Trafige Açilan Yeni Yollari Inceledi

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, yeni yilin ilk gününde Oguzeli ve Sehitkamil ilçelerinde yapimi tamamlanan asfalt çalismalarini yerinde inceledi.

Sahin, Yeni Yilin Ilk Gününde Trafige Açilan Yeni Yollari Inceledi
Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanliginca Oguzeli ilçesine bagli Mimar Sinan Mahallesi’nde 8 bin ton sicak asfalt kullanilarak 3 bin 600 metre uzunlugunda, 20 metre genisliginde yapilan ve Asim Güzelbey Caddesi adini tasiyan yeni yol, trafik akisina hazir hale getirildi.

Sehitkamil ilçesine bagli Humaniz Mahallesi’nde ise yeni yerlesim bölgesindeki 146040 no’lu caddede bin 500 tonluk sicak asfalt serimi yapilarak 700 metre uzunlugunda 20 metre genisliginde yeni bir yol kazandirildi.

Yapimi tamamlanan sicak asfalt çalismalari sonrasi mahalle sakinleri, teknik ekibiyle beraber caddeleri inceleyen Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’e memnuniyetini dile getirdi.

Baskan Fatma Sahin, sahada yaptigi incelemeler sonrasi yaptigi açiklamada, yeni yilin ilk gününde araç trafigine açilan yollari yerinde gördüklerini belirterek, “2023 vatandasimiza, ülkemize, saglik, huzur ve afiyet getirsin. Tabi belediyeci olarak dogumdan ölüme vatandasimizin yanindayiz. Bunun yaninda da altyapi belediyeciligini tamamlamamiz gerekiyor. Cumhurbaskanimiz, ‘Yol medeniyettir, su medeniyettir’ diyor. Biz de bu dogrultuda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sehir, çok hizli büyüyor. Saglikli büyüme için de yol ihtiyaçlarini gidermemiz gerekiyor. Öncelikle Oguzeli’ne gittik bölgedeki eksik yollarimizi tamamladik. Ardindan da Humaniz Mahallesi’ne geldik. Bölge sakinlerinin ve muhtarin en büyük talebi bu yolu, devreye sokmakti. Biz de bu yolu tamamladik. Bugün hem mahalleli hem de muhtarim mutlu. Mahallemize, ilçemize ve sehrimize yolumuz hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA