Saglik Bakani Fahrettin Koca Yeni Yilin Ilk Bebeklerinin Ailelerini Tebrik Etti

Saglik Bakani Fahrettin Koca yeni yila Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesinde saglik çalisanlariyla birlikte girdi. Bakan Koca, yeni yilin ilk bebeklerinin ailelerini de ziyaret ederek tebrik etti.

Saglik Bakani Fahrettin Koca Yeni Yilin Ilk Bebeklerinin Ailelerini Tebrik Etti
Saglik Bakani Fahrettin Koca yeni yila Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesinde saglik çalisanlariyla birlikte girdi. Hastane çalisanlarinin yeni yillarini kutlayan Bakan Koca, yeni yilin ilk dakikalarinda çocuklarini kucagina alan 4 aileyi de tebrik etti. Yeni yilin ilk dogan bebegi Yavuz Selim Demir oldu. Koca, hastanede tedavi gören hastalari da ziyaret ederek durumlari hakkinda bilgi aldi ve yeni yillarini tebrik etti.

“Türkiye yüzyilinin da ilk bebegi”

Saglik Bakani Fahrettin Koca, “Diger yillardan farkli bir gecemiz. Geleneksel olarak yil ilk dogan bebegini ziyaret ettigimizi biliyorsunuz. Ama bu gecenin önemi daha farkli. Çünkü cumhuriyetimizin yüzüncü yilinin son bebegi ayni zamanda Türkiye yüzyilinin da ilk bebegi.

Bebegimiz saglikli. Annemiz saglikli herhangi bir sikayeti yok. Iki bin alti yüz seksen gram agirliginda dogan bir bebek. Allah basta ailesine milletimize ve insanliga hayirli hizmetler yapmasini temenni ediyorum. Türkiye yüz yilinin ilk bebegi olmasi açisindan önemli. Bir birlik yüzyilina giriyoruz. Bu birlik basta kutsal aile ve toplumsal hedefleri de içeren bir yüzyil. özellikle Bu dönemde Dogan bebeklerimiz önümüzdeki yüzyilin ufkunu belirleyecek bu bebekler. Basta ailesi olmak üzere insanliga hayirli hizmetler yapmasini temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA