Nurullah Genç, Canik'te Vatandaslar Ile Bulusacak

Samsun’un Canik Belediyesi, Yazar ve Sair Prof. Dr. Nurullah Genç’i vatandaslarla bulusturacak.

Nurullah Genç, Canik'te Vatandaslar Ile Bulusacak
Canik Belediyesi, ilçede vatandaslara yönelik düzenledigi kültür ve sanat etkinliklerine yenilerini ekleyerek devam ediyor. ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ çerçevesinde siirleri ve basariya ulasmak konu basliginda anlattiklariyla gönüllerde taht kuran Yazar ve Sair Prof. Dr. Nurullah Genç, ilçede düzenleyecegi konferansla vatandaslarla bir araya gelecek. Basarmak Hiç Kolay Olmadi adli konferans, 9 Ocak 2023 tarihinde saat 18.00’da Canik Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, yil boyunca ilçede vatandaslar için kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenecegini belirtti.

Baskan Sandikçi, “Ilçemizde birbirinden özel kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Siirleri, basariya dair anlattiklari ve gerçeklestirdigi çalismalarla insanimizin gönlünde yer edinmis Prof. Dr. Nurullah Genç’i sezonumuz çerçevesinde ilçemizde düzenleyecegi konferansla vatandaslarimizla bir araya getirecegiz. Prof. Dr. Nurullah Genç ile birlikte siir, bilgi ve sohbet esliginde her anlamiyla dolu bir program gerçeklestirecegiz. Yil boyunca ilçemizde vatandaslarimiz için özel kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam edecegiz” dedi.

Ilçede her yastan vatandasa yönelik etkinlikler düzenlenecegini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonumuzda düzenlenecek etkinlikleri belediyemiz sosyal medya hesaplari üzerinden gerçeklestirdigimiz anket çalismasiyla vatandaslarimiz belirledi. Bizler de vatandaslarimizin istekleri dogrultusunda etkinlik takvimini olusturduk. Sezonumuzda her yastan vatandasimiza hitap eden konferans, söylesi, tiyatro, konser, sinema, egitim, kültür gezileri ve daha birçok alanda kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyecegiz. Insallah ilçemizde vatandaslarimizla birlikte kültür ve sanatla dolu bir yil geçirecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA