Manisa'daki Korkunç Cinayette Dikkat Çeken Detaylar

Manisa’nin Saruhanli ilçesinde daha önce iki esini de öldürmekten cezaevinde yatan ve Covid-19 tedbirleri nedeniyle tahliye edilen sahis, üçüncü esini öldürerek gömmek suçundan tutuklandi. Kadinin gömüldügü çukurun yaninda kireç torbalari bulunurken, sahsin cinayetleri 19 arayla isledigi ortaya çikti.

Manisa'daki Korkunç Cinayette Dikkat Çeken Detaylar
Manisa’nin Saruhanli ilçesinde dini nikahli esini öldürdükten sonra metruk bir binanin girisine gömdügü öne sürülen Necati A. (57) gözaltina alindi. Necati A.’nin daha önce bir esini biçaklayarak, digerini de ütüyle öldürdügü ortaya çikti. Süpheli Necati A.’nin 2 yil önce Covid-19 tedbirlerinde cezaevinden tahliye edildigi ve yaklasik 3 aydir Mutlu Menekse (48) ile dini nikahli olarak birlikte yasadigi ögrenildi. Necati A.’nin Mutlu Menekse’yi 30 Aralik günü saat 15.00 siralarinda yasadiklari kaçak binada öldürdükten sonra evlerinin yakinindaki kendilerine ait olan ve daha önceki eslerini öldürdügü metruk binanin tuvaletinin yanina kazdigi kuyuya gömdügünü itiraf etmesinin ardindan olay yerinde yapilan çalismada talihsiz kadinin cesedi bulundu. Basinda darp izi bulunan Mutlu Menekse’nin cesedinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Izmir Adli Tip Kurumuna gönderildigi ögrenildi. Necati A.’nin Mutlu Menekse’yi beton direk tasimak için kullanilan el arabasiyla 30 Aralik aksami saat 22.00 siralarinda etrafta kimse olmadigi sirada tasiyarak kazdigi çukura gömdügü tespit edildi. Çukurun hemen yaninda sahsin ceset kokmasin diye getirdigi kireç torbalari ve cesedi tasidigi el arabasi bulunurken, Mutlu Menekse’nin ölmeden önce yikayarak evlerinin bahçesine astigi çamasirlarin ise hala askida oldugu görüldü.



Cinayetler 19 yil arayla islendi

Necati A.’nin ilk esi Emine A.’yi 1983 yilinda biçaklayarak, ikinci esi Fatma A.’yi da 2003 yilinda ütüyle öldürdügü ortaya çikti. Necati A.’nin ayrica sosyal medya hesabindan sürekli sekreter ilani verdigi ve 2 yil gibi kisa bir sürede evine 20’ye yakin kadin aldigi ve hepsinin gördükleri siddetten kaçtigi ögrenildi.
Kaynak: İHA