Kahramanmaras'ta Yilin Ilk Bebegi Dünyaya Geldi

Kahramanmaras’ta 2023 yilinin ilk bebegi Aras bebek 3 kilo 100 gram olarak dünyaya geldi.

Kahramanmaras'ta Yilin Ilk Bebegi Dünyaya Geldi


Kahramanmaras’ta Necip Fazil Sehir Hastanesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari hastanesinde yilin ilk bebegi dünyaya geldi. Dulkadiroglu ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden baba Ali ve anne Dilek Çopur’un bebegi saat 00.01’de dünyaya gelirken, çift bebeklerine Aras ismini koydu.

2’nci çocuklarini dünyaya getirmekten dolayi mutlu oldugunu dile getiren anne Dilek Çopur, “Güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Tarif edilmeyecek bir duygu. Ikinci çocugum dünyaya geldi. Ilk çocugumun ismi Yagiz Efe, yeni bebegimin ismi ise Aras oldu. Allah iki çocuguma da güzel yarinlar nasip etsin” dedi.

Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Op. Dr. Mesut Açan ise, “Yilin ilk bebegini dogurttugumuz için çok mutluyuz. Saglikli bir sekilde normal bir dogumla bebegimiz dogdu. Yeni yilin Kahramanmaras ve ülkemize mutluluk ve saglik getirmesini diliyorum. Hastamiz yaklasik 2 saat önce sanci ile hastanemize geldi. Hastamizi saglikli bir sekilde normal olarak dogurttuk. Su an anne ve bebek saglikli. Bebek yilin ilk saatlerinde dogdu ve annemizin kucagina verdik” diye konustu.



Yilin ilk bebegini dogurtmanin güzel bir duygu oldugunu dile getiren ebe Tugba Akol, “2023 yilinin ilk bebegi hastanemizde dünyaya geldi. Bebegimiz saglikli ve annesi mutlu” seklinde konustu.

Ayrica yeni dogum yapan ailelere Onikisubat Belediyesi tarafindan hijyen çantasi hediye edildi.
Kaynak: İHA