Dügün Yolundaki Kazada Ayni Aileden 3 Kisi Hayatini Kaybetti

Sanliurfa’da iki otomobilin çarpistigi kazada dügüne giden çift ile 4 yasindaki kizlari hayatini kaybetti. Kazayi duyup haber yapmak için olay yerine giden IHA muhabiri, ölenlerin amcasinin oglu ve ailesi oldugunu ögrendi.

Dügün Yolundaki Kazada Ayni Aileden 3 Kisi Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre kaza, Sanliurfa’nin Birecik ilçesine bagli kirsal Yukari Incirli Mahallesi girisinde yasandi. Halfeti ilçesinden Birecik’teki bir akrabalarinin dügününe giden Basak Mine Bozkurt’un kullandigi 27 BDC 29 plakali otomobil, sürücüsünün ismi henüz ögrenilemeyen 55 AV 549 plakali otomobille çarpisti. Çarpismanin etkisiyle 27 BDC 29 plakali otomobil yoldan çikarken, kazayi görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden saglik ekipleri, yaptiklari kontrolde sürücü Basak Mine Bozkurt ve esi Eyüp Bozkurt’un hayatini kaybettigini belirledi. Araçtan yarali olarak çikartilan çiftin 4 yasindaki kizlari ise kaldirildigi Birecik Devlet Hastanesinde hayatini kaybetti. Jandarma ekipleri yolun bir seridini trafige kapatirken, araçta sikisan cesetler itfaiye ekipleri tarafindan çikartilarak hastane morguna kaldirildi.

Olay yerine giden muhabir kazada ölenlerin yakini oldugunu ögrendi

Kazada hayatini kaybedenlerin Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Hüseyin Bozkurt’un amcasinin oglu ve ailesi oldugu ögrenildi. Kazayi duyup olay yerine giden Bozkurt, ölenlerin yakinlari oldugunu ögrenince büyük üzüntü yasadi. Ayrica kazada ölen Basak Mine Bozkurt’un hamile oldugu ögrenildi.

Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA