Baskan Erdem Yeni Yila Vatandaslarla Girdi

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, yeni yil gecesi sokakta esnaf ve vatandaslarla bulusarak, görev basindaki polis ve jandarmaya kolayliklar diledi.

Baskan Erdem Yeni Yila Vatandaslarla Girdi
Baskan Erdem, vatandaslarin yeni yila huzur içerisinde girebilmesi için tüm önlemleri aldirdiklarini ifade etti.

Yeni yil gecesi hastanede bulunan vatandaslara geçmis olsun ziyaretinde bulunan Erdem, vatandasin güvenligi için çalisan polis, jandarma ve itfaiye çalisanlarini da ziyaret ederek kolayliklar diledi. Esnaf ve sanatkarlar ile kafe ve restoranlari tek tek ziyaret eden Baskan Hülya Erdem, “Ceyhan halkinin huzuru, güveni önceliklerimiz arasinda yer aliyor. Hemsehrilerimizin yeni yila girerken hiçbir sorun yasamamasi için onlarin yaninda yer aldik, varsa belediye kaynakli sorunlarini giderdik. Gece boyu sohbet ettigimiz vatandaslarimizin bize olan güven ve sevgisiyle karsilasmak bizleri ayrica mutlu etti. Hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Ceyhan’da yeni yila girerken hiçbir sorun yasanmamasinin mutluluk verici oldugunu dile getiren Erdem, sabah 05.00 sularina kadar basta temizlik isçileri olmak üzere belediyeye bagli tüm birimlerde çalisan personelle de bulusarak yeni yillarini kutladi.
Kaynak: İHA