Ankara'da Akrabalar Arasinda Silahli Çatisma Açiklamasi 3 Ölü, 1 Yarali

Ankara’nin Mamak ilçesinde aralarinda husumet bulunan akrabalar arasinda kafede çikan silahli çatismada 3 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi yaralandi. Çatisma ani güvenlik kameralarina yansidi.

Olay, saat 20.00 siralarinda Ankara’nin Mamak ilçesindeki bir kafede meydana geldi. Iddialara göre, aralarinda husumet bulunan ve akrabalar olan Abdülmenav Karaman (41), Abdulmuttalip Karaman ile Murat K.(16) tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucunda Murat K. yaninda bulundurdugu silah ile kursun yagdirmaya baslarken grupta bulunan bir kisi silahla karsilik verdi.

Çatisma anlari güvenlik kameralarina yansidi

Kafede bulunanlar polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan Abdülmenav Karaman, Abdulmuttalip Karaman, Murat K. ve kafede bulunan Nasrullah Uyar’a yaptiklari ilk müdahalenin ardindan çevredeki hastanelere sevk etti. Doktorlarin yaptiklari tüm müdahalelere ragmen Abdülmenav Karaman, Abdulmuttalip Karaman ve Nasrullah Uyar hayatini kaybetti. Polis olayla ilgili sorusturmasi sürdürürken Uyar’in olayla ilgisi olmadigi sadece kafeye oturmaya geldigi ögrenildi. Çatisma ani ise an be an güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA