Gençlerin Gece Gezintisi Faciayla Noktalandi Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali

Denizli’de kontrolden çikan otomobil, uçtugu arazide 100 metre boyunca takla attiktan sonra ters durdu. Feci kazada 2 genç hayatini kaybederken, 1 genç agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Gençlerin Gece Gezintisi Faciayla Noktalandi Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali
Kaza, gece saatlerinde Pamukkale ilçesine bagli Karakurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Pinarkent Mahallesi’nden kent merkezine gezmeye giden gençler, 20 AFL 693 plakali otomobille yola çikti. Tarik Sayar (23) idaresindeki otomobil, görgü taniklarinin iddiasina göre süratle ilerlerken kontrolden çikti. Zikzaklar çizen otomobil, yol kenarindaki araziye uçarak yaklasik 100 metre takla atip ters bir sekilde durdu. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida itfaiye, saglik ve güvenlik gücü sevk edildi. Olay yerine giden saglik görevlileri, sürücü Tarik Sayar ve Tarik Durgut’un (22) hayatini kaybettigini belirlerken, Muhammed Furkan B.’yi (21) ise agir yarali olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirdi. Olay Yeri Inceleme ekipleri bölgede detayli çalisma gerçeklestirirken, aile yakinlari fenalik geçirdi. Olay sonrasi bölgeye Çevik Kuvvet ekipleri de sevk edildi. Alanda güvenlik önlemleri alan ekipler, aile yakinlarini sakinlestirmeye çalisti. Fenalik geçiren gençlerin yakinlari ambulansa hastaneye kaldirildi.

Yapilan çalismalar sonucu araçtan çikartilan 2 gencin cesedi otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Hurda yiginina dönen otomobil parçalari ise toplanarak otoparka götürüldü. Kazada agir yaralanan Muhammed Furkan B.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.
Kaynak: İHA