Nihat Hatipoglu Ve Abdurrahman Önül 'Yaz Aksamlari Sohbetleri'nde Ümraniye Halki Ile Bulustu

Ümraniye Belediyesi tarafindan ‘Yaz Aksamlari Sohbetleri’ etkinligi düzenlendi. Belediye sehir meydaninda gerçeklestirilen etkinlige akademisyen ve ilahiyatçi Prof. Dr. Nihat Hatipoglu ve ilahi sanatçisi-yazar Abdurrahman Önül konuk oldu. Yüzlerce vatandasin katildigi etkinlik ilgiyle izlendi.

Nihat Hatipoglu Ve Abdurrahman Önül 'Yaz Aksamlari Sohbetleri'nde Ümraniye Halki Ile Bulustu
“Nihat Hatipoglu ile Dosta Dogru” temasi ile düzenenlenen ‘Yaz Aksamlari Sohbetleri’ etkinligi akademisyen ve ilahiyatçi Prof Dr. Nihat Hatipoglu ve ilahi sanatçisi- yazar Abdurrahman Önül’ün katilimiyla Ümraniye Belediye Meydani’nda gerçeklesti. Abdurrahman Önül’ün ilahi dinletisi gerçeklestirdigi etkinlikte Prof Dr. Nihat Hatipoglu vatandaslarla sohbet programi gerçeklestirdi. Vatandaslar Prof. Dr. Nihat Hatipoglu ve Abdurrahman Önül’ü ilgiyle takip etti.

Vatandaslarla gerçeklestirdigi sohbette Prof. Dr. Nihat Hatipoglu, “ Çocuklar o kadar bir baski altindalar ki internetin, sosyal medyanin her yönden kusatmis oldugu müthis bir saldiri var. Bu saldiriya ragmen peygamberlerini Allah’larini koruyorlarsa bu iyidir ileride daha da iyi olacak. Hiç ümitsiz olmayin, ben ümitsiz degilim hele hele din konusunda bir gram bile tereddütüm yok. Çünkü bu dinin sahibi ne benim ne sensin Allah’tir, dinini Allah koruyacaktir. Biz istiyoruz ki Türk milleti iyi bir millet, güzel bir millet bu millet islama önderlik yapsin ve islam için düne kadar yaptigi gibi su anda yaptigi gibi ileride de insallah bu millet islama hizmet eder ve gönüllerimizde insallah ferahlanir” dedi.

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, “Degerli hocamiz, peygamberimizi bizlere en güzel sekilde ögretmeye, anlatmaya hem televizyonlarda hemde bu tür söylesilerde devam ediyor. Hocamizi daha iyi soguk olmayan bir yaz aksami buralari almayacak sekilde daha iyi bir programda bekliyoruz. Allah’tan agziniza, gönlünüze saglik diliyoruz. Çok tesekkür ediyoruz, sagolun” dedi.

Programa katilan Salih Emin Gökmen, “Annemle beraber programa geldim, çok mutluyum. Belediye baskanimiza tesekkür ediyorum. Peygamberimizi Nihat Hatipoglu güzel bir sekilde anlatti tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA