Kütahya'da Ilk Kez Düzenlenen 'Süslü Kadinlar Bisiklet Turu' Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kütahya Belediyesi tarafindan organize edilen ’Süslü Kadinlar Bisiklet Turu Senligi’ renkli görüntülere sahne oldu. Senlikte konusan Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Bu sehirde, dünyada nerede ne güzellik varsa, görmeye devam edecegiz. Bu tür etkinlikler gibi daha farkli sürprizlerimiz olacak” dedi.

Kütahya'da Ilk Kez Düzenlenen 'Süslü Kadinlar Bisiklet Turu' Renkli Görüntülere Sahne Oldu


Senlikte Kütahyalilara seslenen Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Eger yasadigimiz sehre sahip çikar, gelecek nesillere daha iyi bir kent birakmayi hedeflersek, birçok güzellikleri hep beraber yapabiliriz. Bugün sizlerle ve sivil toplum kuruluslarimizla birlikte gerçeklestirdigimiz bu etkinlikte bunlardan birisi. Kütahya’yi dünya kenti yapmak istiyorsak, dünya gibi düsünmek zorundayiz. Böyle bir etkinlige katilarak bizlere güç verdiginiz için sizlere tesekkür ediyorum” diye konustu.

Baskan Isik, bu tür etkinliklere sivil toplum kuruluslarinin paydas olmasinin önemli oldugunu ifade ederek, “Düzenledigimiz etkinlige sivil toplum kuruluslarimizin paydas olmasi bizleri mutlu ediyor. Sevgili gençler, bu sehri dönüstürecegiz. Her seye ve herkese ragmen sizlerle dönüstürecegiz. Kütahya Belediyesi sizlerin. Bizler bugün variz, yarin yokuz. Sehrin sahibi sehrin sakinleridir. Sehir olmanin yolu bu tür etkinlikleri düzenlemektir. Bu etkinlige katilan bütün gençlerimizi ve hemsehrilerimizi ayri ayri tebrik ediyorum. Bu sehirde, dünyada nerede ne güzellik varsa, görmeye devam edecegiz. Bu tür etkinlikler gibi daha farkli sürprizlerimiz olacak. Katilimlariniz için tesekkür ediyor, hayirli etkinlikler diliyorum” ifadelerini kullandi.

Etkinligin baslamasiyla bisikletliler, belediye binasindan Zafer Meydani’na, oradan da Sehzadeler Parki’na pedal çevirdi.
Kaynak: İHA