ING Türkiye'de Iki Üst Düzey Atama

ING Türkiye’de iki üst düzey atama gerçeklesti. ING Türkiye bünyesinde Uyum Risk Yönetimi Direktörü olarak görev yapan Özge Gürsoy, Uyum Risk Yönetimi Genel Müdür Yardimcisi olarak atandi. ING Türkiye Kurumsal Müsteriler Direktörü olarak görev yapan Ipek Erhan ise, Kurumsal Müsteriler Genel Müdür Yardimcisi olarak atandi.

ING Türkiye'de Iki Üst Düzey Atama


Dijital gücüyle ve zahmetsiz bankacilik anlayisi ile kaliplarin disinda hayatin içinde çözümler sunan ING Türkiye’de, iki üst düzey atama gerçeklesti. ING Türkiye bünyesinde Uyum Risk Yönetimi Direktörü olarak görev yapan Özge Gürsoy, 15 Eylül 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Uyum Risk Yönetimi Genel Müdür Yardimcisi olarak atandi. ING Türkiye bünyesinde 5 yili askindir Uyum Risk Yönetimi’nden sorumlu olarak görev yapan Gürsoy, yeni görevinde bu alanda kurumun çevikligini artirilmasina ve daha etkin bir risk yönetimi yapisinin hayata geçirilmesine liderlik edecek. Diger yandan, ING Türkiye bünyesinde Kurumsal Müsteriler Direktörü görevini yürüten Ipek Erhan, yine 15 Eylül 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ING Türkiye Kurumsal Müsteriler Genel Müdür Yardimcisi olarak atandi. Erhan, yeni görevinde hem merkezi Türkiye’de olan hem de ana hissedari yurt disinda olup Türkiye’de faaliyet gösteren kurumsal firmalarla iliskileri yürütecek olup, bankanin Türkiye’de kurumsal müsteriler alaninda büyümesine, çok yönlü gelisimine ve ING Grubu global sektör ve ürün tecrübelerinin aktarilmasina liderlik edecek.

Yapilan açiklamaya göre, 21 yillik bankacilik tecrübesinin son 16 yilinda uyum, iç kontrol ve risk yönetimi alanlarinda görev yapan Gürsoy, 2017 yilinda Uyum Risk Yönetiminden sorumlu olarak ING Türkiye bünyesine katildi.

Banka kariyerinde finansal grup uyum görevliligi, mevzuat uyum riskinin yönetilmesi ve düzenleyici kurumlarla iliskiler gibi farkli sorumluluklar üstlenen Gürsoy, son olarak ING Türkiye Uyum Risk Yönetimi Direktörü olarak görev yapiyordu.

Ipek Erhan, 13 yili askin bir süre hem Türkiye’de hem de Ingiltere’de çesitli uluslararasi finansal kuruluslarda çalisti. Erhan, kredi portföy yönetimi, krediler, yapilandirilmis finansman, proje finansmani ve yatirim bankaciligi alanlarinda farkli görevlerde yer aldi. ING Türkiye’ye 2013 yilinda Kurumsal Bankacilik, Yapilandirilmis Finansman Grup Müdürü olarak katilan Erhan, piyasada sembol teskil eden birçok projenin finansmaninda aktif olarak görev aldi. Bankanin proje finansmani alaninda büyümesinde, ING global sektör ve ürün tecrübelerinin Türkiye’ye aktarilmasinda ve piyasadaki etkin bankalardan biri olmasinda önemli katkilar sagladi. Erhan, son olarak Kurumsal Müsteriler Direktörü olarak görev yapiyordu.
Kaynak: İHA