Palancioglu Açiklamasi 'Çarsi Melikgazi, Kayseri'mize Yeni Bir Deger Ve Anlayis Kazandiracak'

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Çarsi Melikgazi insaat alanini gezerek incelemelerde bulunarak yüklenici firmadan çalismalar hakkinda bilgi alarak Çarsi Melikgazi’nin özel bir proje oldugunu söyledi.

Palancioglu Açiklamasi 'Çarsi Melikgazi, Kayseri'mize Yeni Bir Deger Ve Anlayis Kazandiracak'


8 Temmuz 2022 tarihinde düzenlenen tören ile temeli atilan Çarsi Melikgazi insaatinin büyük bir hizla devam ettigini belirten Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, “Çarsi Melikgazi Projesi sadece Melikgazi’ye degil Kayseri’ye hatta çevresine ayri bir deger ve anlayis kazandiracaktir. 7 gün 24 saat açik olacak bu çarsi da öncelikle içerisinde meyve-sebze satisi, kitapçi, pastane, çiçekçi, kafe ve Kayseri mutfagi gibi farkli ticari birimler bulunacak. Kayserimize yeni bir anlayis ve farkindalik kazandiracak olan Çarsi Melikgazi sehrimiz için adeta bir sembol olacaktir. Bu projemiz önümüzdeki yil tamamlanarak bölge sehir Kayserimize kazandirilacak” dedi.

Türkiye’de ilk olan "Çarsi Melikgazi" Projesinin tamamlanmasi ile öncelikle yerel ürünlerin satisina öncelik verilecegini ifade eden Baskan Dr. Palancioglu, Çarsi Melikgazi ile hem üreticinin, hem esnafin, hem de tüketicinin memnun olacagini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA