Vali Tasbilek'ten 11 Köye Ziyaret

Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek yapilan çalismalari yerinde görmek ve vatandaslarla bir araya gelmek için sürdürdügü koy ziyaretleri çerçevesinde 11 köyü ziyaret etti.

Vali Tasbilek'ten 11 Köye Ziyaret
Vali Tasbilek, merkeze bagli Yitirmez, Dölek, Erdemler, Ballica, Kaletas, Sögütagil, Akpinar, Pehlivantasi,Geçit, Süle, Kale köylerine ziyarette bulundu.

Beraberindeki heyetle köylerde süren ve tamamlanan çalismalari yerinde inceleyen Vali Tasbilek, köylerde gördügü çocuklarla sohbet edip oyuncak hediye etti.

Ziyaretlerin devam edecegini dile getiren Vali Tasbilek, Gümüshane Valiligi olarak üzerlerine düsen bütün hususlari yerine getireceklerini söyledi.



Ziyaretleri hakkinda degerlendirmelerde bulunan Vali Tasbilek, “Köylerimizi, degerli vatandaslarimizi ziyaret etmek hem de yaptigimiz çalismalari yerinde görmek ve vatandaslarimizla hasbihal etmek amaciyla köylerimizi ziyaret ediyoruz. Buradaki amacimiz devletimizin hizmet sunmakla mükellef oldugu degerli vatandaslarimizi yerinde görüp eksiklerini, sikintilari, magduriyetleri her konuda bize düsen her ne ise onu tespit edip sorunlari yerinde çözebilmek. Bizi gittigimiz her köyde misafir eden basta muhtarlarimiz olmak üzere degerli vatandaslarimiz olmak üzere tesekkürlerimi ve sükranlarimi iletiyorum” dedi.

Kaynak: İHA