Toroslar'da Zafer Coskusu Kiraç Konseri Ile Basladi

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100. yil dönümü çerçevesinde düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçi Kiraç, İçellilere unutulmaz bir gece yasatti.

Toroslar'da Zafer Coskusu Kiraç Konseri Ile Basladi
Akbelen Mahallesi’ndeki Koray Aydin Stadyumu’nda gerçeklestirilen konserde sanatçi Kiraç sevilen sarkilarini İçelliler için söylerken, alani dolduran vatandaslar da telefonlarinin isiklarini yakarak sarkilara eslik etti. Türk Rock Müziginin sevilen sanatçisi Kiraç, birbirinden güzel sarkilariyla alandaki kalabaligi costururken, katilanlara unutulmaz bir gece yasatti.

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, sahne performansiyla unutulmaz bir konsere imza atan sanatçi Kiraç’a günün anisina Orhun Kitabelerinin minyatür örnegi ile tesekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Elinde Türk bayraklariyla alani dolduran binlerce İçelli ise Baskan Yilmaz ve sanatçi Kiraç ile birlikte Izmir Marsi’ni hep bir agizdan söyledi.



"Agustos ayi zaferler ayi"

30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutlayan Yilmaz, gençlerin gücüyle cumhuriyeti ilelebet yasatacaklarini söyledi.

“Agustos ayi, zaferler ayidir” diyen Yilmaz, “26 Agustos’ta Anadolu’yu bize vatan yapan Malazgirt Zaferini, 30 Agustos’ta Cumhuriyetimizin temellerinin atildigi Büyük Taarruzu kazandik. Bundan yaklasik 100 yil önce 1918 yilindan itibaren Ingilizler, Fransizlar, Italyanlar ve Yunanlilar arkalarinda Amerikan destegi ile Anadolu’yu, vatanimizi isgale basladilar. Bizim gibi her yastan insanlar, farkli mezhepte, farkli siyasi görüste olsalar da vatan savunmasi için Kuvayi Milliye’yi kurdular. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde birlestiler, düsmani kovdular ve Cumhuriyeti kurdular. O gün vatan savunmasi yapan dedelerimizdi” dedi.

“Bugün yine ayni sey olsa yine ayni fedakarlikla vatan savunmasi yapar miyiz” diyerek alandaki tüm gençlere ve vatandaslara seslenen Yilmaz, tüm katilimcilarin “Evet” cevabi karsisinda mutlu olduklarini kaydederek, “O zamanin Kuvayi Milliyecilerin torunlari sizlersiniz, bizleriz. Basta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasinda kan veren, can veren, alin teri akitan tüm sehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle aniyoruz. Birligimiz ve beraberligimiz var oldukça bu vatan hiçbir zaman esir olmayacaktir. Bayragimiz ilelebet dalgalanacaktir. Bütün dünyaya buradan haykiralim. Yasasin Kuvayi Milliye ruhu, yasasin cumhuriyet” seklinde konustu.

Kaynak: İHA