Sanayiciler TOGG'un Piyasaya Çikisini Heyecanla Bekliyor

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Faruk Aydin, “Uluslararasi rekabet asamasinda ülkemiz için önemli yatirim ve girisimlerden birisi olan TOGG’un piyasaya çikisini heyecanla bekliyoruz.” dedi.

Sanayiciler TOGG'un Piyasaya Çikisini Heyecanla Bekliyor
Manisa’nin Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasi (TUTSO) Baskani Faruk Aydin, TUTSO Agustos ayi meclis toplantisinda yaptigi konusmada TUTSO olarak pazartesi günü TOBB öncülügünde girisimleri gerçeklesen ‘O Türkiye’nin Otomobili TOGG’ üretim tesislerini gezmek için düzenlenen programa katilacaklarini söyledi.



TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu ve tüm yatirimcilari tebrik eden Aydin, “Pazartesi günü TOBB öncülügünde girisimleri gerçeklesen ‘O Türkiye’nin Otomobili TOGG’ üretim tesislerini gezmek için düzenlenen programa katilacagiz. Uluslararasi rekabet asamasinda ülkemiz için önemli yatirim ve girisimlerden birisi olan TOGG’un piyasaya çikisini heyecanla bekliyoruz. Bu girisimin gerçeklesmesi noktasinda birlestirici gücü ve azmi nedeni ile TOBB Baskanimiz Sayin M. Rifat Hisarciklioglu’nu tebrik ediyor, yatirimcilarini ve emegi geçen tüm ekibi kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA