Karacabey'de Yusuf Güney Ile 'Zafer Bayrami' Coskusu

Karacabey Belediyesi tarafindan düzenlenen 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri çerçevesinde sevilen sarkici Yusuf Güney Karacabeyliler ile bulustu.

Karacabey'de Yusuf Güney Ile 'Zafer Bayrami' Coskusu
30 Agustos Zafer Bayrami’nin bu yil 100. yilini kutlamanin heyecani ve mutlulugu ile kutlamalar erken basladi.

Karacabey Belediyesi tarafindan düzenlenen 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri çerçevesinde sevilen sarkici Yusuf Güney, Cumhuriyet Meydani’nda sahne aldi. Öncesinde Dj Ali Toprak, Cumhuriyet Meydani’ni dolduran Karacabeylilere çaldigi sarkilar ile enerjiyi yükseltti. Ardindan O Ses Türkiye yarismasindaki performansiyla gönüllerde taht kuran Furkan Kesat, sahne performansiyla alani dolduran insanlara müzik keyfi yasatti.

Gecede sahne alan sevilen sarkici Yusuf Güney, sarkilariyla Zafer Bayrami coskusunu zirveye çikartti. ‘Melekler Seni Bana Yazmis’ sarkisi ile konserine baslayan Güney, ‘Duydun mu?’, ‘Iki Romantik Deli’, ‘Sualsiz’ sarkilarini seslendirdi. Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan tesekkür konusmasini yaparak ünlü sarkiciya çiçek ve hediye takdim etti. Yusuf Güney, 10. Yil Marsi’ni seslendirdigi esnada cosku tavan yapti. Rafet El Roman ile yapmis olduklari ‘Ask-i Virane’ sarkisini seslendiren sarkici geçmisi yad etti.

Sahneye davet ettigi roman çocuklar ile roman havasi oynayan sarkici sahne performansiyla Karacabeylileri kendisine hayran birakti.

Sik sik dinleyiciler ile sohbet eden Yusuf Güney, dogum günü olan bir dinleyicisine imzali albüm CD’sini hediye etti. ‘Melekler Seni Bana Yazmis’ sarkisi ile konserini bitiren Güney, Bursalilara unutulmaz bir gece yasatti.
Kaynak: İHA