Fatih'te Kendilerini Almayan Taksiciye Saldirdilar, O Anlar Kamerada

Fatih’te 2 adam bir taksiyi durdurarak gitmek istedikleri yeri söyledi. Taksi soförü yolculari almak istemeyince öfkelenen adamlar taksiciye ve aracina saldirdi. O anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te Kendilerini Almayan Taksiciye Saldirdilar, O Anlar Kamerada
Olay, Fatih Fevzipasa Caddesi’nde saat 19.30 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, 2 kadin ile 2 erkek cadde üzerinde bir taksiyi durdurarak gidecekleri yeri söyledi.

Mesafeyi begenmeyen taksi soförü araç degisimi yapacagini söyleyerek yolculari aracina almadi. Bunun üzerine yolcular ile taksi soförü arasinda tartisma yasandi. Tartismanin ardindan öfkelenen iki adam taksi soförüne ve aracina saldirmaya basladi.

Çevredeki esnafin olaya müdahale etmesiyle kavga son buldu.

Olay ani kamerada

Yasanan olay bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, yolcular taksiyi durdurarak soförle konusuyor. Araca binmek isteyen 2 adam bir anda sinirlenerek araca saldirmaya basliyor. Esnafin araya girmesiyle olay son buluyor.

“Kaçmak onun için en iyisi oldu”

Yasananlari anlatan esnaf Ibrahim Simsek, “Aksam saatleriydi. Burada bir gürültü duyduk. Baktigimiz zaman taksicinin yolculari almadigini gördük. Yolcularin yaninda 2-3 tane kiz vardi. ‘Niye almiyorsunuz?’ diye sordu. Teslim yapacagiz diye almadi yolculari. Bunun karsiliginda kavga çikti. 2 kisi taksiciye saldirdi. Daha sonra taksici kaçti. Inseydi daha fazla zarar görecekti. Kaçmak onun için en iyisi oldu” dedi.

Kaynak: İHA