Denizli'de Siyaset Ve Is Dünyasi Bu Dügünde Bulustu

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Il Baskani Yusuf Garip’i oglu Alperen düzenlenen görkemli sünnet dügününde erkeklige ilk adimini atti. Yogun katilimin oldugu sünnet dügünü, protokol üyeleri basta olmak üzere, siyaset ve is dünyasindan çok sayida ismi bir araya getirdi.

Denizli'de Siyaset Ve Is Dünyasi Bu Dügünde Bulustu


MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip ile Sevcan Garip’in ogullari Alperen’in sünnet dügünü Denizli’de birçok kesimi bir araya getirdi. Lara Garden Dügün Salonunda gerçeklestirilen sünnet merasiminde Garip ailesini, siyaset ve is dünyasi yalniz birakmadi. Özellikle Denizli ve Denizli disindan ülkücü camia Alperen’in mutlu gününde bir araya geldi. Sünnet dügününe; Cumhurbaskanligi Ekonomi Politikalari Üyesi ve eski Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, Büyük Birlik Partisi Denizli Il Baskani Ismail Karateke, Denizli Büyüksehir Belediye Baskanvekili Ali Degirmenci, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcisi Ayhan Soyfidan, Denizli Ticaret Odasi Baskani Ugur Erdogan, Baro Baskani Adnan Demirdöger, yüksek yargidan isimler, ilçe belediye baskanlari, Ilçe Kaymakamlari, STK temsilcileri, daire müdürleri, is dünyasindan çok sayida isim, MHP Il ve Ilçe teskilatlari, partililer ve çok sayida davetli katildi.



Yogun katilimin oldugu dügünde Sevcan ve Yusuf Garip çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalniz birakmayan yakinlari ve davetlilerle tek tek ilgilendi. Dügün salonuna at üzerinde gelen Alperen’in sünnet dügününde, mehter gösterisi davetlilerin büyük begenisini toplarken, zeybek ekibi de unutulmaz bir gösteriye imza atti.
Kaynak: İHA