Manisa'da Dügünde Kavga Çikti Açiklamasi 2'Si Agir 11 Yarali

Manisa’nin Kula ilçesinde tas, sopa ve kesici aletlerin kullanildigi dügünde çikan kavgada 2’si agir 11 kisi yaralandi. Olayla ilgisi bulunan 10 kisi emniyet güçlerince yakalandi.

Manisa'da Dügünde Kavga Çikti Açiklamasi 2'Si Agir 11 Yarali
Olay, saat 22.30 siralarinda Kula ilçesine bagli Seyitali Mahallesi Gargar Küme Evleri’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede dügün merasimi yapildigi sirada henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüstü. Tas, sopa ve kesici aletlerin kullanildigi kavga için olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Emniyet güçleri olay yerini kisa sürede kontrol altina alinirken, çesitli yerlerinden yaralanan 11 kisi ambulanslar ve vatandaslar kendi imkanlari ile Kula Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar F.G.(42), Ü.B.(14), E.B.(36), R.U.(18), M.E.G.(42), A.B.(38), T.Y.(19), F.B.(23), B.B.(18), C.E.(27) ve E.B.(37) Kula Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi. Yaralilardan R.U.(18) ve T.Y.(19) ile agir yarali M.E.G.(42) ve A.B.(38) çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

Emniyet güçleri, hastane bahçesinde toplanan taraflarin yeniden bir taskinlik yapmamasi için hastane bahçesinde genis güvenlik önlemi aldi.

Öte yandan olayla ilgili oldugu tespit edilen 10 kisi de, ifadeleri alinmak üzere Ilçe Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Süpheli 10 sahsin akibetleri, emniyette tamamlanacak islemlerin ardindan belli olacak.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Kaynak: İHA