Motosiklet Tutkunlari Havran'da Bulustu

Balikesir’in Havran Belediyesi ile Bursa Motosiklet Spor Kulübü Dernegi’nin (BMD) organize ettigi "Seyit Onbasi Anma Etkinligi" Kocaseyit Alaninda gerçeklestirildi.

Motosiklet Tutkunlari Havran'da Bulustu
Bursa basta olmak üzere farkli sehirlerden motosikletleriyle gelen motosiklet tutkunlari Kocaseyit Alaninda bulustular. Sehir merkezinde Havran Kent Müzesini, Atatürk Seyitonbasi Müzesini ve Havran Belediyesini ziyaret eden motosikletçiler yüzlerce motor ile Kocaseyit’e Saygi Korteji gerçeklestirdiler.

Tören alaninda anma etkinligi yapildi. Motosikletçiler etkinlik sonrasinda alanda çadirlarda konakladilar. Sabah saatlerinde de Kocaseyit’in mezari basinda Kuran-i Kerim Tilaveti ve Mevlid okundu. Pilav hayri yapildi. Ilçe Kaymakami Enver Özderin, Belediye Baskani Emin Ersoy ve Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Yilmaz Seyit Onbasi Anma etkinligine katildilar.

Türkiye’nin farkli sehirlerinden gelen motosikletçiler sonraki yillarda bu anma etkinligini Uluslararasi bir faaliyete dönüstürmek istediklerini ve Havran’i çok sevdiklerini ifade ettiler. Baskan Emin Ersoy’a misafirperverliginden dolayi tesekkür ederek plaket takdim ettiler.
Kaynak: İHA