Alkollü Taksi Soförü Takla Atti, Sikistigi Yerden Vatandaslar Çikardi

Esenler’de alkollü taksi soförü aracin hakimiyetini kaybederek takla atti. Taksi içinde sikisan soför vatandaslar tarafindan çikarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Kaza nedeniyle yogun trafik olusurken yasananlar vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Alkollü Taksi Soförü Takla Atti, Sikistigi Yerden Vatandaslar Çikardi


Kaza, saat 22.30 siralarinda Esenler Ipekyolu Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Cengiz M. alkollü olarak kullandigi 34 TDT 25 plakali taksi ile cadde üzerine geldigi sirada kontrolünü kaybederek seyir halindeki 34 DFT 380 plakali otomobilin sol tarafina çarpti. Daha sonra savrulan taksi takla atarak durabildi. Soför takla atan taksinin içinde sikisirken, yardimina diger sürücüler kostu. Sikistigi yerden çikarilan soför ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekiplerine teslim edildi. Yarali taksi soförü hastaneye kaldirildi. Takside ise herhangi bir yolcunun olmadigi ögrenildi.

Öte yandan, olay yerine gelen polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için kazanin yasandigi bölgede güvenlik önlemi aldi. Taksi ve kazaya karisan diger otomobil çekici ile kaldirildi.

(Ismet Aktas - IHA)
Kaynak: İHA