Görgü Tanigi, Mardin'de Katliam Gibi Kazayi Anlatti Açiklamasi 'Tir, Itfaiye Ve Ambulansin Arasinda Daldi'

Mardin’in Derik ilçesinde 19 kisinin öldügü, 6’si agir 26 kisinin yaralandigi feci kazanin görgü tanigi olay anini anlatti. Görgü tanigi Veysi Danis, “Ikinci tirin gelisi itfaiye, ambulansa ve araçlara çarpti. Ortalik kan gölüne döndü. Herkes akrabasina kostu, çoluk çocuguna bakti” dedi.

Görgü Tanigi, Mardin'de Katliam Gibi Kazayi Anlatti Açiklamasi 'Tir, Itfaiye Ve Ambulansin Arasinda Daldi'
Mardin’in Derik ilçesinde Üçyol mevkiinde pes pese meydana gelen zincirleme trafik kazasinda 19 kisi hayatini kaybederken 26 yaralidan 6’sinin durumu agir oldugu ögrenildi. Kazayi görgü tanigi Veysi Danis, feci kazaya dair gördüklerini Ihlas Haber Ajansina anlatti.

Ilk kaza oldugunda yardim amaçli yaralilara müdahale ettiklerini söyleyen Veysi Danis, 15-20 dakika geçtikten kalabaligin toplandigi ifade etti.

Ilk kazadan 3 kisinin öldügünü aktaran Danis, “O arada bizim yegenimiz de vefat etti. Biz onunla ilgilenirken kalabalik oldu. O esnada bir baktik yukardan korna sesi geliyor. Megerse ikinci tir freni patlamis. Süratli bir sekilde kalabaligin içine daldi. O esnada ortalik katliam alani oldu. Çok berbat bir sey oldu. Kaçan kaçana, çocuklar, yaslilar o esnada tirin altinda kalan bayagi insan kaldi. Ilk kazada saglik ekipleri müdahale ediyordu. Ikinci tirin gelisi itfaiye, ambulansa ve araçlara çarpti. Ortalik kan gölüne döndü, ikincisi katliam gibi oldu. Herkes akrabasina kostu, çoluk çocuguna bakti. Gaziantep’i konusurken Antep’ten daha kötü olduk. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin basi sag olsun” dedi.

Kaynak: İHA