Küçükçekmece'de Emlakçinin Aracina Kursun Yagdirdilar

Küçükçekmece’de emlakçiya gözdagi vermek isteyen süpheliler dükkan önünde park halinde bulunan aracina kursun yagdirdi. Daha sonra olay yerinden kaçan süphelilerin kursunladigi aracin yakit deposu delindi. Aracin yakiti sokaga akti.

Küçükçekmece'de Emlakçinin Aracina Kursun Yagdirdilar
Olay, Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi 2’inci Tolga Sokak’ta saat 00.00’da meydana geldi. Iddiaya göre, sokak üzerindeki emlak dükkanini isleten Recep Ipek’e gözdagi vermek isteyen kimligi belirsiz kisiler araçla gelerek, Recep I.’ye ait emlak dükkaninin karsisinda park halinde duran 34 LR 1902 plakali araca kursun yagdirdi. Aracin birçok noktasina kursun isabet ederken, yakit deposuna gelen kursunlar depoyu deldi. Delinen depodan sokak üzerine yakit akti.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemi alirken, olay yeri inceleme ekipleri kursunlanan araç üzerinde detayli çalisma yapti. Aracinin kursunladigi haberini alan Recep I. Ve yakinlari da olay yerine geldi. Bir süre aracinin basinda bekleyen Recep I’ daha sonra polis ekipleri ile birlikte karakola gitti.

Öte yandan süpheliler olay yerine geldikleri araçla kaçarak kayiplara karisti. Polis ekipleri süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA