Hakkari'deki Etkinliklere Aleyna Damgasini Vurdu

Hakkari Belediyesi tarafindan “Hakkari’de Hayat Var” sloganiyla düzenlenen ‘Sahne sirasi sende çeyrek final’ etkinligine güzel sesi ile 17 yasindaki Aleyna Koçak damgasini vurdu.

Hakkari'deki Etkinliklere Aleyna Damgasini Vurdu
Isimlerini görevlilere yazdirarak tek tek sahneye çikan 7’den 70’e birçok yarismaci, sarki seslendirerek performanslarini sergiledi. Açik havadaki Hakkari gecelerine renk katan yarismacilar, tribündeki izleyiciler tarafindan uzun süre alkislandilar. Sahne alan yarismacilarin performanslari ses sanatçilari Mahmut Duman, Bülent ve Özgür Kusar ikizler ve Münür Beyter’den olusan jüri üyeleri tarafindan oylandi.

Onlarca yarismacinin arasinda yerine alan 17 yasindaki Aleyna Koçak, güzel sesi ile yarismaya damgasini vurdu.

Her yasta yarismacinin katildigi ‘Sahne sirasi sende çeyrek final’ etkinliginde Malatya basta olmak üzere birçok ile ait sarkilar da seslendirildi. Yarismanin finalinde ise dereceye girenlere sürpriz ödüller verilecegi ögrenildi.

Hakkari Belediyesi tarafindan iki aydir Kent Park’ta düzenlenen etkinliklerin sehir merkezine ayri bir renk kattigini belirten vatandaslar, huzur ve güvenin saglandigi kentte güzel etkinlikler düzenleyen belediye yetkililerine tesekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamini istediler.
Kaynak: İHA