Bursa'da Tasli Biçakli Kavgada 2 Polis, 2 Bekçi Ve 2 Çalisan Yaralandi

Bursa’da insaat isçileriyle baska bir grup birbirine girdi. Çikan kavgada 2 polis, 2 bekçi olmak üzere 6 kisi yaralandi.

Bursa'da Tasli Biçakli Kavgada 2 Polis, 2 Bekçi Ve 2 Çalisan Yaralandi
Olay, Gürsu Ilçesi Kurtulus Mahallesi Girne Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup süpheli, araçla gelerek, mevsimlik isçiler oldugu iddia edilen kisilerle tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesiyle kimligi belirlenemeyen süpheliler yaninda getirdikleri biçakla insaat çalisani Harun P.’yi (17) ve Sinan G.’yi bacaklarindan yaraladi. Bunun üzerine insaat isçileri kendilerini korumak için çalistiklari alandan tas ve tugla atmaya basladi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kavgayi ayirmak için bulunan polislerden Rüstem T. ve Zafer Ö. ile bekçilerden Bahattin E. ve Ugur K. taslarin isabet etmesiyle yaralandi. Olay üzerine bölgeye çok sayida Çevik Kuvvet ekiplerinin sevk edilmesiyle kavga kontrol altina alindi. Insaat çalisanlari ise polis korumasiyla bölgeden tahliye edildi.

Yaralilar, Saglik ekiplerince Gürsu Cüneyt Yildiz Devlet Hastanesi’ne kaldirilirken yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, polis olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA