Sanliurfa Birecik'te Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Sanliurfa’nin Birecik ilçesinde yasanan silahli kavgada 1 kisi hayatini kaybederken 1 kisi ise yaralandi. Kavga ani ise bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Sanliurfa Birecik'te Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Sanliurfa’nin Birecik ilçesine bagli Meydan Mahallesinde yasandi. Iki grup arasinda henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çikti. Silahlarin da kullanildigi kavgada Burhan Günes ve amcasinin oglu Ismail Günes vuruldu. Olayi görenlerin haber vermesi üzerine mahalleye giden saglik ekipleri, yaptiklari incelemede Burhan Günes’in hayatini kaybettigini belirledi. Diger yarali ise ambulansla Birecik Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Olay yerine giden polis ekipleri, kavgaya karisanlari yakalamak için çalisma baslatti.

Kavga ani kamerada

Yasanan silahli kavga bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde toplanan kalabalik ve yükselen silah sesleri yer alirken görüntülerin çekildigi balkondaki vatandaslarin olay karsisindaki üzüntüleri ise konusmalarina yansidi.

Ceset, yapilan incelemenin ardindan hastane morguna kaldirilirken olayla ilgili baslatilan sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA