Depremde Anne Ve Babasini Kaybeden Ünlü Oyuncudan Duygulandiran Paylasim

17 Agustos 1999 depreminde anne ve babasini kaybeden ünlü oyuncu Ece Dizdar, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasim ile duygulandirdi.

Depremde Anne Ve Babasini Kaybeden Ünlü Oyuncudan Duygulandiran Paylasim
"Asrin felaketi" olarak adlandirilan ve merkez üssü Gölcük olan 17 Agustos 1999 depreminde henüz 17 yasindayken anne ve babasini kaybeden ünlü oyuncu Ece Dizdar, depremin yil dönümünde sosyal medya hesabindan duygu dolu bir paylasim yapti. Depremin ardindan ünlü oyuncu Hatice Aslan tarafindan evlat edinilen Dizdar, depremin 23. yil dönümünde ailesinin fotograflarini paylasarak onlari andi.

“Hayat bir daha hiç ayni olmadi”

Dizdar fotografin altina, “17 rakamini sevmem. Agustos kelimesini de. Böyle gün olmaz bence mesela. Kalbim her sene bir vurus aksar. Ailenin kaybinin bir dogal afet dolayisiyla olusu, bu günün toplumun belleginin bir parçasi olusu ilginç bir sey. Her sene bu paylasimi yapmak önce anlamsizlasir, dersin ki ben kime anlatiyorum bunu, neden anlatiyorum. Sonra da dersin ki bu gizli bir kulüp, depremde bir parçasini kaybedenlerin kabul edildigi bir kulüp. Bir ses et sen yine de. Yüzüm güler benim bilirsiniz, sadece bugün söylerim. Yavas yavas yasitlarimin ebeveynleri hastalaniyor, ölümler basliyor, beni yeni anlamaya baslayanlar oldu bu yillarda. 23 yil önce bugün ailemi depremde kaybettim. Hayat bir daha hiç ayni olmadi. Ama bu bazen eskisinden daha güzel oldugu gerçegini de degistirmez. Kulübün bütün üyelerine tek tek sarilirim” notunu düstü.
Kaynak: İHA