Baskan Akçadurak Açiklamasi 'Bütün Mahallelerimize Esit Sekilde Hizmet Götürme Çabasindayiz'

Kütahya’nin Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, ilçenin ihtiyaçlari dogrultusunda bütün mahallelere esit sekilde hizmet götürme çabasi içinde olduklarini söyledi.

Baskan Akçadurak Açiklamasi 'Bütün Mahallelerimize Esit Sekilde Hizmet Götürme Çabasindayiz'
Mahalle ziyaretleri çerçevesinde Salur Mahallesini ziyaret eden Baskan Muharrem Akçadurak, Mahalle Muhtari Osman Aslan’dan eksik ve ihtiyaçlar hakkinda bilgi aldi.

Salur Mahalle Muhtari Osman Aslan ve mahalle sakinleri tarafindan iletilen talepleri ve tespit ettigi sorunlari not aldirarak eksiklerin en kisa zamanda çözülecegini bildiren Baskan Akçadurak, incelemeleri sirasinda karsilastigi vatandaslarla ve çocuklarla da yakindan ilgilendi.

"Göreve geldigimiz ilk günden beri sehrimizin ihtiyaçlarini göz önüne alarak bütün mahallelerimize esit sekilde hizmet götürme çabasi içerisindeyiz" diyen Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, “Bir yandan sehrin yillardan beri çözülmeyen sorunlarini çözüme kavustururken diger yandan mahallelerimizi de sik sik ziyaret ediyoruz. Burada öncelikli olarak muhtarlarimizdan mahallelerimizin sorunlarina iliskin bilgiler alip yapacagimiz çalismalar konusunda istisarelerde bulunuyoruz. Birlikte yönetim anlayisi dogrultusunda mahalle ziyaretlerimize devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA