Tarihi Köprüde Kondisyon Bisikleti Sürdüler

Adana’da, spor yapmanin önemine dikkat çekmek amaciyla bir grup sporsever, tarihi Tas Köprü’de kondisyon bisikleti sürdü.

Tarihi Köprüde Kondisyon Bisikleti Sürdüler


Kentteki bir spor salonu tarafindan "Iyi yasamak" sloganiyla tarihi Tas Köprü’de kondisyon bisikleti sürme etkinligi gerçeklestirildi.

Etkinlige katilan çok sayida sporcu, egitmen Can Türkmen’in esliginden kondisyon bisikleti sürdü. Egitmen Türkmen, gazetecilere yaptigi açiklamada, spor salonundaki bisiklet derslerini sokaklara tasimaya karar verdiklerini söyledi.

Güzel bir etkinlik gerçeklestirdiklerini belirten Türkmen, “Biz ’Iyi yasamak’ adi altinda, spor salonlarindaki kültürümüzü sokaklara tasimaya karar verdik. Bizlere her yerde görebilirsiniz. Baslangiç olarak Adana’da dünyanin en eski köprülerinden tarihi Tas Köprü’yü seçtik. Bisiklet etkinligimizle hem spor farkindaligi olusturmak hem de aylardir hazirlanan ekibimizi tüm Adana’ya tanitmak istedik. Etkinlige güzel bir katilim vardi, inanilmazdi. Çok güzel geri dönüsler aldik. Tüm Adana’yi spor yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek. Açilisi burada yaptik ama her ay farkli yerlerde etkinliklerimizi sürdürecegiz insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA