Yolun Karsisina Geçerken Otomobilin Çarptigi Kadin Hayatini Kaybetti

Izmir’in Seferihisar ilçesinde otobüsten inip yolun karsisina geçmeye çalisan kadina otomobil çarpti. Hastanede tedavi altina alinan tahlisiz kadin hayatini kaybetti.

Yolun Karsisina Geçerken Otomobilin Çarptigi Kadin Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre kaza, 22.15 siralarinda Seferihisar ilçesi Karakayalar bölgesinde meydana geldi. Otobüsten inip yolun karsisina geçmeye çalisan 55 yasindaki Sadumun Gayir’a Izmir Istikametinden Seferihisar istikametine giden ve sürücüsünün kimligi ögrenilemeyen bir otomobil çarpti. Kazayi gören vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde Gayir’in durumunun agir oldugu belirlendi. Çarpmanin etkisiyle metrelerce sürüklenen kadin ambulans ile Necat Hepkon Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan tahlisiz kadin yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Bölgede sikça yasanan ölümlü ve yaralamali kazalar vatandaslari isyan ettirirken, mahalle sakinleri bir kaza daha yasanmadan üst geçit yapilmasini istedi.

Kazayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA