Öksürük Krizi Tutan Soför, Servis Araciyla Bankaya Girdi Açiklamasi 1 Yarali

Kagithane’de servis araciyla seyir halindeyken öksürük krizi tutan servis soförü Vedat Öçal, direksiyon hakimiyetini kaybederek bankaya girdi. Kazada servis aracinda bulunan bir yolcu hafif yaralanirken banka ve önünde bulunan ATM’de maddi hasar meydana geldi.

Öksürük Krizi Tutan Soför, Servis Araciyla Bankaya Girdi Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, saat 02.00 siralarinda Kagithane Ortabayir Mahallesi Talatpasa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Talatpasa Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 LAM 540 plakali servis minibüsü, soförünün seyir halindeyken öksürük krizine girmesiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden soför Vedat Öçal önce refüje ardindan da banka ATM’sinin de bulunugu cama çarpti. Çarpmanin etkisiyle servis minibüsü, ATM ile birlikte bankanin camindan içeri girdi.

SERVIS SOFÖRÜ KISA SÜRELI BAYGINLIK YASADI

Iddiaya göre, öksürük krizi tutan servis soförü Vedat Öçal, çarpmanin etkisiyle kisa süreli bayginlik yasarken servis aracindan bulunan bir yolcu ise hafif sekilde yaralandi

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Saglik ekipleri, yaraliya olay yerinde müdahale ederken yaralinin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kaza sonrasi bankanin camlari kirilirken bankaya ait bir ATM ise çarpmanin etkisiyle servis araci ile birlikte bankanin içine savruldu. Servis araci kullanilamaz hale geldi. Bankada maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan soför Vedat Öçal, ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

(Abdullah Altunbas - Abdulkadir Atmacan - IHA)
Kaynak: İHA