Geleneksel Gediz Tarhana Festivali, Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi'nin Konseriyle Sona Erdi

Kütahya’nin Gediz ilçesinde 18’ncisi düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivali, Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi’nin verdigi konserle sona erdi.

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali, Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi'nin Konseriyle Sona Erdi
Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinliklerinin son gününde Musa Göçmen Senfoni orkestrasi sahne aldi. Baris Manço, Cem Karaca gibi Türk rock müziginin önemli isimlerine ait sarkilarin ve yabanci sarkilarin seslendirildigi gecede Gedizli müzikseverler müzige doydu. Gediz Açik Hava Sahnesi’ni tiklim tiklim dolduran vatandaslar keyifli bir gece geçirdi. 1.5 saat süren konserin sonunda sahneye gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’a hediye takdiminde bulundu. Konserin ve festivalin organizasyonunda verdigi emekler nedeniyle Baskan Akçadurak’a tesekkür eden Milletvekili Erbas, “Musa Göçmen ve ekibini ikinci kez dinliyorum. Anadolu’nun ezgilerini o kadar güzel bir sekilde bize yansitiyorlar ki kendilerine sükranlarimi sunuyorum. Zaten buradaki cosku fazlasiyla yetiyor. Kendilerine tesekkür hediyesi vermek istiyoruz. Yolunuz bahtiniz açik olsun” dedi.

Baskan Akçadurak da, Musa Göçmen ve ekibine tesekkür ederek, “Bu güzel yaz aksaminda Gediz Belediyemizin davetini kirmayarak bizleri onurlandiran ve bu harika geceyi bizlere yasatan Musa Göçmen ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Kiymetli sanatçilarimizi ilçemizde agirlamaktan onur duyuyoruz. Gediz’imize hos geldiniz, sefalar getirdiniz. Daha nice güzel programlarla Gediz’imizi ve hemserilerimizi kiymetli sanatçilarimizla bulusturmaya devam edecegiz” dedi.

Konser Gedizlilerin Musa Göçmen ve Senfoni Orkestrasi’yla fotograf çekiminin ardindan havai fisek gösterisiyle son buldu.
Kaynak: İHA