Polis Ve Mahallelinin Didik Didik Aradigi Süpheli Otlarin Arasindan Çikti

Denizli’de yabanci uyruklu 10 kisi arasinda çikan tartismada, bir gencin biçakla agir yaralanmasi sonrasi mahalle halki ayaga kalkti. Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamacada, polis ve mahallelinin sokaklarda didik didik aradigi süphelilerden biri arazideki otlarin arasinda saklanirken yakalandi.

Polis Ve Mahallelinin Didik Didik Aradigi Süpheli Otlarin Arasindan Çikti


Olay, Pamukkale ilçesine bagli Istiklal Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; yaklasik 10 kisilik yabanci uyruklu grup arasindan çikan tartismada 17 yasindaki K.A., koltuk altindan aldigi biçak darbeleriyle agir yaralandi. Olayin ardindan süpheliler mahallede etrafa dagilarak gözden kayboldu. Durumu fark eden vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Olay yerine giden saglik görevlileri, agir yaralanan genci Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirdi.

Olayin ardindan sokaklara dökülen vatandaslar ve polis etrafi didik didik aramaya basladi.

Süphelilerin girebilecegi her deligi polisle beraber arastiran vatandaslar, bir kisiyi fark ederek pesinden kosturmaya basladi.

Uzun süre takipten çikmayan vatandaslarin çabasi basarisiz kaldi. Çalismalarin ardindan 16 yasindaki Hüseyin K. ise arazide otlarin arasinda saklanirken yakalandi. Yaka paça gözaltina alinan gencin ifadesinin ardindan Armagan R. de yakalanirken, kimligi belirlenen Hikmetullah A., Cemal A. ve diger süphelilerin yakalanmasi için çalismalar sürüyor.
Kaynak: İHA