Onikisubat Belediyesi'nin Tesislerini Bir Ayda 30 Binden Fazla Kisi Ziyaret Etti

Kahramanmaras’ta Haziran ayi boyunca Onikisubat Belediyesi’nin yüzme havuzlarini 14 bin 520, bisiklet ve yürüyüs yolunu ise 15 bin 750 kisi ziyaret etti.

Onikisubat Belediyesi'nin Tesislerini Bir Ayda 30 Binden Fazla Kisi Ziyaret Etti
Onikisubat Belediye Baskani Hanefi Mahçiçek’in, ‘Model ve modern Onikisubat’ hedefi ile ‘eser ve halka hizmet’ düsüncesinin birlesiminde ilçenin dört bir yani yatirimlarla sekillenirken, sosyal tesis hamlesi de takdir topluyor.

Vatandaslar tarafindan yogun ilgi gören tesisler, kaliteli hizmetle birleserek ziyaretçilerinin özel imkan ve firsatlara ulastigi birer marka haline geliyor. Bu tesislerin basinda ise gidis-gelis seklinde kesintisiz 18 kilometre parkura sahip olan, ayrica kafeterya ve çocuk parki da bulunan Onikisubat Bisiklet ve Yürüyüs Yolu ile ilçenin farkli lokasyonlarina kurulan kapali yüzme havuzlari yer aliyor. Son teknoloji donatilara sahipligi, modernligi, hijyenik kosullari ve nezih ortamiyla ziyaretçilerinin stres attigi tesisler, büyük begeni kazanirken, vatandaslarin sosyallesmelerine de imkan sunuyor. Tesislerinin ziyaretçi sayilari ise memnuniyet oraninin yüksekligini gözler önüne seriyor. Bu kapsamda Haziran ayi boyunca Onikisubat Belediyesi’nin yüzme havuzlarini 14 bin 520, bisiklet ve yürüyüs yolunu ise 15 bin 750 olmak üzere 30 binden fazla kisinin ziyaret ettigi açiklandi.

Hayata geçirdigi yatirim ve hizmetlerle Onikisubat ilçesinin yasam standartlarini her geçen gün daha da yukarilara çikaran Onikisubat Belediyesi, ‘Model ve Modern Onikisubat’ hedefiyle bisiklet ve yürüyüs severleri de unutmayarak, 2017 yilinda gidis-gelisli 18 kilometrelik Türkiye’nin kesintisiz en uzun mesafeli Bisiklet ve Yürüyüs Yolu’nu kente kazandirmisti. Vatandaslarin hafta sonlari ve tatillerini degerlendirmesinin yani sira saglikli yasam hedefleri çerçevesinde zinde kalarak, ailece spor yapmalarina ve gelecek nesillerinde sporla iç içe olmalarina imkan saglayan Bisiklet ve yürüyüs yolu, açildigi günden bu yana hem kent halkinin hem de çevre illerden gelen vatandaslarin yogun ilgisini görüyor. Muhtesem manzarasi esliginde kafeteryasinda güne kahvalti ile baslayan ziyaretçiler, hem spor yapip hem de eglenceli zaman geçiriyor. Bisikletlerin yani sira konseptli oyun parkuru da çocuk ve ailelerin begenisini kazaniyor. Açildigi günden bu yana yogun ilgi gören ve kentteki büyük eksikligi kapatan tesisi, Haziran ayi boyunca 15 bin 750 kisi kullandi.

Fitness salonu, antrenör odasi, bay-bayan soyunma odalari, engelli ve engelsiz lavabolari ve kafeteryasi ile 5 yildizli otellerin havuzlarini aratmayan tesisler, Haziran ayinda da yogun ilgi gördü. Onikisubat Belediyesi’nin Sehit Abdullah Çavus Kapali Yüzme Havuzu’nu 2 bin 800, Sehit Piri Reis Kapali Yüzme Havuzu’nu 2 bin 240, Sehit Serkan Yilmaz Kapali Yüzme Havuzu’nu 3 bin 490, Sehit Hüseyin Varol Kapali Yüzme Havuzu’nu 3 bin 740 ve Sehit Cengiz Engizek Kapali Yüzme Havuzu’nu ise bir ay boyunca 2 bin 250 kisi kullanirken, bu sayi toplamda 14 bin 520 kisi olarak kayitlara geçti.
Kaynak: İHA