Araçta Sikisan Sürücüyü Çikarmak Için Zamanla Yaristilar

Denizli’de içinden alkol sisesi çikan otomobil, karsi yönden gelen kamyonetle kafa kafaya çarpisti. Kamyonetin manevra yaparak tali yola girdigi kazada otomobil sürücüsünün sikistigi yerden çikarilmasi için zamanla yarisildi.

Araçta Sikisan Sürücüyü Çikarmak Için Zamanla Yaristilar


Kaza, Pamukkale ilçesine bagli Dokuzkavaklar Mahallesine meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ankara Bulvari üzerinde seyir halinde olan Mehmet K. (42) idaresindeki Honda marka 20 AES 078 plakali otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikmasi sonucu önce direge çarpti, ardindan da karsi yönde Denizli istikametine seyir halinde olan Mehmet Arif K. (47) hakimiyetindeki 06 CVV 784 plakali kamyonetle çarpisti. Çarpmanin etkisiyle direk yola devrilirken, sürücüsünün manevra yaptigi kamyonet ise tali yola girdi.

Zamanla yaristilar

Diger sürücülerin ihbari üzerine bölgeye çok sayida güvenlik güçleri, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden saglik görevlileri, otomobilde sikisan sürücüyle konusarak sakinlestirmeye çalisti. Sürücüyü kurtarmak için zamanla yarisan ekipler, ardindan kurtararak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Sok geçiren kamyonet sürücüsü ise olayi anlattiktan sonra ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Bir süre tali yoldan saglanan trafik, araçlarin kaldirilmasiyla tekrardan açildi.
Kaynak: İHA