Sur Yapi Tatil Evleri Antalya'da Ikinci Etap Satista

Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin ikinci etabi satisa çikti. Tapulu devre mülkler yaz sezonuna özel olarak 130 bin TL’den baslayan fiyatlarla sunuluyor. Sur Yapi Yönetim Kurulu Baskani Z. Altan Elmas, projenin yurt içinden ve disindan yogun ilgi gördügünü belirterek “Ikinci etabimizi planladigimizdan 6 ay önce satisa sunduk. Ikinci etap evlerimiz de tipki ilk etapta oldugu gibi 5 yildizli otel konforunda, ömür boyu tatil imkâni sunuyor” dedi.

Sur Yapi Tatil Evleri Antalya'da Ikinci Etap Satista
Sur Yapi Grubu’nun Antalya’da hayata geçirdigi Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin ikinci etabi satisa sunuldu. 1 hafta fiyatina ömür boyu tatil yapma imkâni sunan Tatil Evleri Antalya, pandemide degisen tatil ihtiyaçlarina yanit verirken sakinlerine yatirimlarini enflasyona karsi koruyarak tatilden para kazanma imkâni sagliyor. 24 ay vade farksiz olarak taksitlendirilen tapulu devre mülklerin fiyatlari ise yaz sezonuna özel olarak 130 bin TL’den basliyor.

‘Planladigimizdan 6 ay önce satisa sunduk’

Yönetim Kurulu Baskani Z. Altan Elmas, Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin yurt içi ve disindan yogun ilgi gördügünü belirterek “Ikinci etabimizi planladigimizdan 6 ay önce satisa sunduk. Ikinci etap evlerimiz de tipki ilk etapta oldugu gibi 5 yildizli otel konforunda, ömür boyu tatil imkâni sunuyor” dedi.

Elmas, bu projeyle devre mülk alicisina Antalya’nin dört mevsim yasayan iklimi ve essiz dogasinda dört mevsim tatil ayricaligini vaat ettiklerini ifade ederek; “Yeni nesil tatil anlayisiyla tasarlanan Sur Yapi Tatil Evleri Antalya hem pandeminin degistirdigi tatil aliskanliklarina hem de tüm dünyayla birlikte ülkemizde de hakim olan ekonomik kosullara uygun yeni bir tatil konsepti olarak öne çikiyor. Projeden ev alanlar, kendi evlerinin mahremiyeti ve hijyeninde 5 yildizli otel konforunda tatil yaparken sunulan ‘kisisellestirilmis hizmet’lerden de doyasiya yararlanabiliyor. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya, sakinlerine tek valizle kendi evlerine yolculuk yapma, pek çok hizmeti kendi ihtiyaç ve tercihlerine göre organize edebilme imkâni veriyor’’ dedi.



Yeni nesil tatil

Pandemi ve sonrasinda pek çok alanda oldugu gibi tatil anlayisinda da degisim yasandigina dikkat çeken Elmas, sunlari söyledi:

“Sur Yapi Grubu olarak degisimi yakindan takip ediyor, yillarin bilgi birikimi ile gelecegin yasam alanlarini tasarliyoruz. Bu anlayisla gelistirdigimiz turizm sektöründeki ilk yatirimimizi da güçlü bir projeyle gerçeklestiriyoruz. Sektöre sadece dev bir turizm yatirimi kazandirmakla kalmiyoruz ayni zamanda pandemi ve sonrasindaki ekonomik konjonktürün degistirdigi tatil beklentilerine yeni nesil çözümler getiriyoruz. Pandemiyle birlikte hayatimiza giren yeni normal, birçok kiside kalici aliskanliklar gelistirdi ve degisen ihtiyaçlara paralel olarak insanlarin dogal bir yönelisi var. Üzerinde titizlikle çalisarak gelistirdigimiz Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da yeni nesil tatil evleri anlayisina uygun sekilde tatil ve ev kavramlarinin yasamdaki karsiliklari bulusuyor. Öncelikle güven ve konforu bulusturuyoruz. Tatil Evleri konseptinde, evdeymisçesine izole ve güvenlik saglanirken ayni zamanda 5 yildizli bir otelin sundugu konfor ve hizmetler sunuluyor. Resepsiyondan oda servisine kadar 7/24 tüm otel imkanlarina sahip evinizde her mevsim özel hissetmeniz saglaniyor. Tatil evleri sakinleri, Kepez kent ormanina komsu konumuyla, temiz orman havasinda ve ev konforunda, 5 yildizli tesisin imkanlariyla tatil yapabilecekler.”

Kusaklar boyu tatil

Paylasim ekonomisinin gelecekte yükselen bir deger olarak kendini gösterecegini de ifade eden Elmas, “Pandemi sonrasi ortaya çikan yüksek enflasyon nedeniyle artan tatil fiyatlarina çözüm getiren ve paylasim ekonomisine dayali isleyisiyle yillar ve hatta kusaklar boyu hesapli tatil avantaji sunan yeni nesil tatil evleri, kendisine yapilan yatirimi enflasyona karsi korurken ‘tatilden para kazanma’ döneminin de kapilarini araliyor. Tapulu devre mülk sahipleri, tatil organizasyonlarini yaparken bütçelerini kisi basina hesap etmek yerine bir kez ödeyerek genis aileleriyle birlikte olmanin tadini çikariyor. Projede genis balkonlu evler, birçok kisinin konaklamasina imkân taniyacak sekilde tasarlandi. 1+1 evler 4 kisi, 2+1 evler 6 kisi, 3+1 evler ise 8 kisi kapasitesine sahip. Devre mülk sakinleri, beyaz esyalar, oturma gruplari, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren esyalari evlerinde kullanima hazir halde bulacak’’ dedi.



Tatil ve yatirim bir arada

Tatil ve yatirim imkanina dikkat çeken Elmas, söyle devam etti:

“Yüksek prim ve kira potansiyeliyle getirisi yüksek bir yatirim imkâni saglayan Sur Yapi Tatil Evleri’nden devre mülk alanlar, isterlerse ayricalikli bir tatil yapiyor, isterlerse tatil hakkini yüksek kira getirisiyle devrederek gelir saglama sansina sahip oluyor. Böylece tapulu mülk alanlar yatirimlarini enflasyona karsi koruyabiliyor ve deger artisindan faydalanabiliyor.’’

Yaz sezonuna özel 130 bin TL’den baslayan fiyatlarla

Sur Yapi, yeni nesil tatil evlerinden devre mülk almak isteyenler için çok özel bir ödeme plani hazirladi. Tamami pesin ödemelerde yüzde 15 indirim sonrasi yaz sezonuna özel 130 bin TL’den baslayan fiyatlarla satisa sunuluyor.

Sur Yapi bünyesinde 24 ay vade farksiz taksit imkâni

Vadeli ödeme planindan faydalanmak isteyenler için toplam tutarin yüzde 35’ini pesin ödedikten sonra kalan tutar Sur Yapi bünyesinde vade farksiz 24 esit taksitle ödeyebiliyor. Devre mülk fiyatlari, bulundugu kata, cepheye, metrekareye ve seçilen tarihe göre degisiyor. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da devre mülk tapusu, hissesi oraninda ve satin alirken belirledigi tarih araligindaki kullanim haklariyla tümüyle kisinin kendisine ait oluyor.

Projenin avantajlari ve imkanlari ise su sekilde siralandi:

- 1 hafta fiyatina dört mevsim ayricalikli tatil imkâni.

- 4 mevsim tatil seçenekleri.

- Ayni gün hem denize girme hem de kayak yapma imkâni.

- 7/24 otel hizmetleriyle 5 yildizli tatil konforu.

- Kisiye özel hizmetler.

- Paylasim ekonomisiyle hesapli tatil.

- Kullanilmadigi dönemlerde kiraya verme ve gelir elde etme imkâni.

- Tapulu mülk avantajiyla enflasyona karsi korunan ve her geçen gün prim yapan bir yatirim.

- Enflasyon nedeniyle artan tatil fiyatlarina çözüm.

- Tapulu mülk avantajiyla gelecek kusaklara miras birakma imkâni.

- 1+1, 2+1 ve 3+1 ev seçenekleri.

- Beyaz esyalar, oturma gruplari, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren esyalarla donatilmis evler.

- Uzman egitmenlerle kapali ve açik çocuk oyun alanlari.

- 32 bin metrekare ormanlik alana komsu.

- Özel plaj, kumsalli yüzme havuzu, aquapark’lar, çocuk havuzlari, kadinlara özel yüzme havuzlarinin, dalga havuzu, kapali, sicak ve soguk su yüzme havuzu ve zen havuzlari.

- Spa & Wellness, spor kulübü, fitness, yoga, pilates, voleybol, kardio, basketbol, mini futbol, tenis ve stüdyo dersleri.
Kaynak: İHA