Yilmaz Açiklamasi 'Alt Ve Üst Yapi Çalismalari Ile Ilçe Farkli Bir Görünüm Alacak'

Mucur Belediye Baskani Atilgan Yilmaz, ilçenin 5 mahallesinde; temiz su, yagmur suyu ve pis su giderlerinin yenileme çalismalarinin sürdügünü söyledi.

Yilmaz Açiklamasi 'Alt Ve Üst Yapi Çalismalari Ile Ilçe Farkli Bir Görünüm Alacak'


7 mahalleden olusan ve yaklasik 2 ay önce baslanan alt ve üst yapi çalismalariyla ilçe merkezinin farkli bir görünüme kavusmasi beklenirken ilçe genelinde su, yagmur suyu ve pis su giderlerinde de yenileme çalismalari sürdürülüyor. Ilçe Belediye Baskani Atilgan Yilmaz, Mucur ilçesinde Millet Bahçesinin de hayat bulmasi için gece gündüz demeden çalisma yürüttüklerini ve ilçede 158 Milyon liralik alt yapi çalismasinin sürdürüldügünü aktardi.

Yilmaz, "Ilçe halki yürütülen çalismalar içerisinde zaman zaman rahatsizlik duyabilir. Fakat, ilçemizin görünümü ve gelecegi adina ben nasil çalismalara katiliyor ve elimi hiç esirgemeden ’Tasin Altina’ koyuyorsam ilçe halkimizdan da çalismalar süreci boyunca ayni hassasiyeti bekliyorum" dedi.



"Ilçe genelinde çalismalar aksatilmadan sürüyor"

Yilmaz, "Mucur Belediyesinde 40 yil önceden yapilmis olan pis su, temiz su ve yagmur suyu kanallarinin eskimesinden kaynakli sürekli arizalar meydana gelmekteydi. Içme suyunda ise kayip ve kaçak yüzde 70 gibi bir rakama ulasmisti. Biz görevi devraldiktan sonra AK Parti belediyecilik anlayisini ortaya koyarak yaklasik 158 milyon bedelli yenileme çalismalarini baslattik. TOKI konutlari yapim isi ile de 253 konut 4 dükkan ve 1 cami yapim isi için belediye tarafindan arsa tahsisi yapildi. Ilçemiz için dedikodudan uzak kalarak isimizi yapip halkimizin refahini arttirma gayretiyle belediye çalismalarimizi yürütüyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA