Damat Ve Sagdicina Eziyet Olsun Diye 1 Tonluk Araci Çektirdiler
Denizli’de dünya evine giren damat ve sagdicina yapilan gelin alma iskencesi, renkli anlara sahne oldu. 1 tonluk otomobili iple çeken damat ve sagdiç, eziyetin dozunu artirmak için üzerine 5 kisinin daha oturdugu araci 50 metre çekerek götürdü.

Çal ilçesine bagli Develler Mahallesi’nde yasayan Hüseyin ve Dilek Tarhan çifti düzenlene dügün töreniyle hayatlarini birlestirdi. Damat Hüseyin Tahran ve sagdici Abdullah Hatihan, dügün öncesi gerçeklesen gelin alma merasiminde bölgenin geleneksel eziyetlerinden nasibini aldi. Gelini alip dönen konvoyun önünü baba ocagina 50 metre kala kesen damadin arkadaslari, "Aracimiz bozuldu, gelini götürmek için bizim araci yoldan gelmen lazim" diyerek eziyetlerine basladi.
Damat Hüseyin Tahran ve sagdici Abdullah Hatihan, 1 tonluk araci iplerle çekmeye baslarken, daha fazla eziyet olsun diye 5 kisi daha aracin ürerine oturdu.
Kan ter içerinde yaklasik 1,5 tonluk yükü 50 metre çeken damat ve sagdicina yapilan eziyet, renkli görüntüler olusturdu. Davetlilerin kahkahalarla taniklik ettigi yöresel dügün adeti, havanin karardigi anlara kadar devam etti. Önce arkadaslarinin bozuk oldugunu iddia ettigi otomobil ve daha sonra gelin arabasiyla baba evine dönen damat ve gelin, eziyeti yapan arkadaslari tarafindan mesalelerle karsilandi.
