CHP'ye Tepki Gösteren Mevlüde Teyze Cumhurbaskani Erdogan Ile Görüstü

Elazig’da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yasindaki Mevlüde Benderlioglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile telefonda görüstü.

CHP'ye Tepki Gösteren Mevlüde Teyze Cumhurbaskani Erdogan Ile Görüstü


Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazig’a gelen CHP Genel Baskan Yardimcisi Faik Öztrak ve beraberindeki heyet, Kapali Çarsi ziyareti esnasinda emekli bir teyze ile karsilasti. Heyet ile yasli teyze arasinda ekonomi konusu açilinca Mevlüde teyze heyete tepki göstermis ve gündeme gelmisti. AK Parti Elazig Milletvekili Zülfü Tolga Agar, Mevlüde teyzeyi arayarak Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile görüsmelerini sagladi. Yaklasik 10 dakika süren ve samimi geçen sohbet ortaminda Cumhurbaskani Erdogan, Mevlüde teyzenin halini hatirini sordu.

Mevlüde teyze ise Cumhurbaskani Erdogan’a Elazig’a gelen CHP heyeti ile karsilasmasini anlatti ve ‘Millet olarak Erdogan bollugu gördük’ ifadelerini kullandi. Mevlüde teyze, Cumhurbaskani Erdogan’a millete hizmet yolunda verdigi mücadelede yar ve yardimcisi olmasi için Yüce Allah’a her daim dua ettigini söyledi.

Kaynak: İHA