Ormanda Mantar Toplarken 570 Metreden Dere Yatagina Yuvarlandi

Sakarya’nin Karapürçek ilçesine arkadaslari ile birlikte mantar toplamak için ormanlik alana giden 60 yasindaki Cihangir Kirim yaklasik 570 metre yükseklikteki dere yatagina yuvarlanarak yaralandi. Ihbar üzerine harekete geçen ekiplerce yarali vatandas, bulundugu yerden uzun ugraslar neticesinde kurtarildi.

Ormanda Mantar Toplarken 570 Metreden Dere Yatagina Yuvarlandi
Olay, Karapürçek ilçesi Gökçeler Mahallesi’nde bulunan ormanlik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan Haklidir (46), Kadir Akdas (58) ve Cihangir Kirim (60) isimli üç arkadas mantar toplamak için ormanlik alana geldi. 3 arkadastan bir süre haber alinamayinca durum yetkililere bildirildi.

Kayip ihbari üzerine bölgeye AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalismalari neticesinde Hakan Haklidir ve Kadir Akdas isimli iki arkadas bulundu. Daha sonra bölgede yapilan çalismalar neticesinde ise yaklasik 2 saat sonra Cihangir Kirim, dere yataginda yarali sekilde bulundu. Yaralinin yaklasik 570 metre yükseklikten dere yatagina yuvarlandigi ögrenildi. Ekiplerin uzun ugraslar neticesinde kurtardigi yarali, Akyazi Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.
Kaynak: İHA