Baskan Isik Açiklamasi 'Kütahya Belediyesi Çalisanlari Ile Güçlü'

Belediye Baskani Alim Isik, 9 günlük bayram tatili sonrasi Kütahya Belediyesi geleneksel bayramlasma programinda personel ile bir araya geldi. Bayramlarin sevinç ve birlik zamanlari olduguna dikkat çeken Baskan Isik, çalisanlarin kurumlarina sahip çikmalarinin önemli oldugunu vurguladi.

Baskan Isik Açiklamasi 'Kütahya Belediyesi Çalisanlari Ile Güçlü'
Kütahya Belediyesi geleneksel bayramlasma töreni, belediye yemekhanesinde Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Belediye Baskan Yardimcilari Abdullah Damci, Ertugrul Cevahir, birim müdürleri ve personelin katilimi ile gerçeklesti.

Baskan Isik, iki dini bayramin da çok kutsal oldugunu ifade ederek basladigi konusmasinda, “Küsler barisir, zenginler fakirleri kollar gözetir, küçükler büyüklerini ziyaret eder. Bayramlasma programimiza katiliminiz için hepinize ayri ayir tesekkür ediyorum. Geçmis mübarek Kurban bayramimizin hayirlara vesile olmasi temennisi ile nice bayramlari hep birlikte geçirmeyi Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizin de içinde yasadigi gibi belediyecilik zor bir is. Her isi yaparsiniz, 24 saat hizmet edersiniz, herkesi ayni anda memnun edemezsiniz. Sizleri cani gönülden kutluyorum. Her seye ve zaman zaman disaridan gelen kirici sözlere ragmen milletimize hizmet ediyoruz. Bizim görevimiz bu. Nafakamizi buradan evimize götürüyoruz. Sabirla çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Kütahya Belediyesi’nin Kütahya’nin en büyük kamu kurumu oldugunu bir kez daha hatirlatan Baskan Isik, 2 bin kisiye yaklasan çalisani ile 260 bine yakin Kütahya’liya hizmet verdigini söyledi.



Bazen bazi vatandaslarin ayni anda mahallesindeki tüm sokaklarin asfalt olmasini talep ettigini ya da farkli isteklerde bulundugunu ifade eden Baskan Isik, bunun ayni anda yapilmasinin mümkün olmadigini ancak belirli sira ile isteklerin yapilacagini söyledi.



Çalisanlara çalistiklari kuruma sahip çikmalari gerektigini hatirlatan Baskan Isik, bazi çevrelerin Kütahya’nin gelismesini istemedigini, hala eski aliskanliklarinin devam etmesini istedikleri için yapilanlari görmediklerini ve görmezden geldiklerini söyledi.

Çalisanlarinda bu noktada belediye aleyhine dogru olmaya bilgilerle konusanlara firsat vermemeleri gerektigini belirten Baskan Isik, gerektiginde o kisileri kendisi ile yüzlestirmelerini istedi.

Yapilan hizmetler ve yatirimlar hakkinda da bilgiler veren Baskan Isik, Kütahya Belediyesi’nin çalisanlari ile birlikte bugüne geldigini ifade ederek, herkese bir kez daha tesekkür etti.
Kaynak: İHA