Sivas'in Enleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sivas’in enleri ödülleri sahiplerini buldu, Ulusal Basin kategorisinde Ihlas Haber Ajansi ödüle layik görüldü.

Sivas'in Enleri Ödülleri Sahiplerini Buldu
Sivas’in Bilesenleri Konseyi tarafindan bu yil 3.sü düzenlenen Sivas’in Enleri ödülleri sahiplerini buldu. Fidan Yazicioglu Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine sehrin önde gelenleri ve sanattan, egitime, ticaretten spora kadar birçok alanda basarilari ile dikkat çeken simalar katildi.

Törende Sivaslilar tarafindan önerilen ve yapilan oylama sonunda Sivas’in enleri listesine girenlere ödülleri takdim edildi. Ulusal Basin kategorisinde Ihlas Haber Ajansi ödüle layik görüldü.

Ödülü Ihlas Haber Ajansi Sivas Bölge Müdürü Göktürk Firat, Sivas Bilesenleri Konseyi Baskani Müslüm Türkcan’in elinden aldi.

Türkcan bu yil 3.’sünü gerçeklestirdikleri ödül töreniyle ilgili yaptigi degerlendirmede, “ Ilk ikisini Istanbul’da gerçeklestirmistik. 3.sünü Sultansehrinmiz Sivas’imizda gerçeklestiriyoruz. Ihlas Haber Ajansi Sivas’in haberlerinin dünyaya duyurulmasinda lokomotif görevi görüyor. Bizlerde Sivas’ta yasayan tüm basarili, yetenekli insanlarin daha çok taninmasi, daha çok duyulmasi, bilinmesi amaciyla bu organizasyonu gerçeklestirdik. Sivas’in adini her platformda duyurup, Sivaslilarin sesi olmaya devam edecegiz.” Seklinde konustu.

Kaynak: İHA